Norsk
Blog

Store forventninger til årets E3

Skrevet av Kristian den 9 juni 2010 klokken 16:28

Jeg er bare nødt til å inrømme det. Årets E3 blir den mest interessante på flere år. Det er så mange ting jeg er spent på, og det meste blir demonstrert på E3-messen i Los Angeles.

Hvorvidt jeg kommer til å bruke mye tid på å spille med de nye bevegelseskontrollene hjemme i stuen, er jeg usikker på. Men å få de demonstrert blir unektelig interessant. Håper de viser noen konkrete bruksområder ved spill som ser fett ut, og ikke bare sånn gimmick tull med å slå en ball i veggen. Det blir kjedelig etter to og et halvt minutt.

Nintendo har som vane å være innovative med ny hardware, og forventningene til deres kommende håndholdte er høye. En kraftfull håndholdt som skal kunne vise 3D uten briller. Jeg er spent!

Som teknologientusiast er jeg også spent på hvilke storspill som kommer til å benytte seg av stereoskopisk 3D. Jeg følger 3D-utviklingen med stor interesse, og har tro på at en ny visuell opplevelse av dybde i spill vil føre til fantastiske spillopplevelser.

Nettet har også florert med rykter angående Valves "overraskelse". Hvis jeg skal trekke frem et favorittspill, faller valget på Half-life 2, og jeg krysser fingrene for at Valve vil annonsere og demonstrere Half-life 3. Jeg kommer til å være i ekstase.

Årets 3E-messe blir den mest interessante på mange år, og vi skal selvfølgelig gjøre vårt for å gi dere Norges beste dekning fra eventet. Vår GRTV-gjeng er på plass i LA og kommer til å ta bilder og filme det som er verdt å få med seg. Vi skal oppdatere med de ferskeste nyhetene, ha kommentarer og synspunkter til alt av interesse. Jeg gleder meg!

Store forventninger til årets E3

Krysser fingrene for ekte Half-life 3-informasjon på 3E!

HQ