Norsk
Blog

Vi spiller FIFA 11 - førsteinntrykk

Skrevet av Kristian den 10 september 2010 klokken 11:04

På et FIFA-event i Nydalen i går kveld, benyttet vi anledningen til å prøvespille FIFA 11.

Det hele startet med en 20 minutters presentasjon av spillet, hvor vi ble guidet gjennom de største endringene og forbedringene fra forgjengeren. Vi fikk se hvordan spillermodellene nå beveger seg enda mer realistisk, takket være flere kroppsmodeller med ulik beinstruktur. Det er også et nytt 360 graders kontaktsystem, som gjør duellene langt mer fysiske både for forsvarsspillere og angrepsspillere.

Etter demonstrasjonen var tiden moden for spilltesting. Redaktøren i Gamer.no, Tor Steinar Tangedal, bød like så greit opp til dans, og det var ingen grunn til å takke nei til invitasjonen. Vi spilte en nervepirrende Gamer mot Gamereactor-kamp, og var begge imponerte over enkelte av de nye detaljene i spillet.

Flere frekke animasjoner og en fantastisk spillflyt var av de mest umiddelbare forbedringene, men mest imponerende var definitvit det nye kontaktsystemet. Kroppskontakt og dueller har fått seg en real overhaling i FIFA 11, og man kan se hvordan spillere skjermer ballen, kjemper for posisjon eller bruker skitne triks som å holde igjen spillere - ikke sant, Tor Steinar?

Vi spiller FIFA 11 - førsteinntrykk

På overtid: Her er ting enda ikke avgjort, men når det endelige resultatet tikket inn ble Tangedal betraktelig lenger i masken. Husk: Øvelse gjør mester.

HQ