Norsk
Blog

Førsteinntrykk: Medal of Honor

Skrevet av Kristian den 23 september 2010 klokken 13:09

Det er knyttet store forventninger til krigsspillet Medal of Honor som slippes om tre drøye uker. En kjent merkevare er tilbake og denne gangen er det krigføring i dagens Afghanistan som står på menyen.

Danger Close (tidligere DreamWorks Interactive), er den samme gjengen som utviklet det originale Medal of Honor i 1999. De står for utviklingen av kampanjen i Medal of Honor, mens det er svenske Dice som står for flerspillerdelen. Jeg stusset litt over det å bruke forskjellige utviklere til ulike deler av spillet og hva dette egentlig vil innebære for det endelige resultatet, men det henger jeg meg ikke opp i nå.

Kampanjedelen dundrer igang, og etter en spennende filmatisk åpningssekvens faller engasjementet pladask i gulvet. I løpet av de første minuttene venter jeg bare på at spillet skal starte idet jeg plaffer meg avgårde gjennom uengasjerende situasjoner. Førsteinntrykket er skuffende med en rekke usynlige vegger, lineært brettdesign, daffe kamper og generelt lite moro. Flerspillerdelen har jeg ikke hatt muligheten til å prøve enda, så vi må bare krysse tærne for at Dice spanderer nok av dynamitt og krutt til å rette opp i det lunkne førsteinntrykket.

Førsteinntrykk: Medal of Honor

Ikke umiddelbart engasjerende.

HQ