Norsk
Blog
Medal of Honor vs Bad Company 2

Medal of Honor vs Bad Company 2

Skrevet av Kristian den 28 oktober 2010 klokken 16:34

De siste ukene har jeg spilt en del av flerspillerdelen i Medal of Honor, som for øvrig er knakende god. Det visuelle er fargerikt og pent, oppdragene og de forskjellige spillmodi er velgjort med god variasjon. Likevel er det noe som mangler.

Dice har jo som kjent utviklet flerspillerdelen i begge spillene, og jeg syntes det er merkelig at de har utelatt noen av funksjonene som virkelig bidro til at Bad Company 2 ble flerspillerfavoritten.

Først og fremst savner jeg å kunne «spawne» på lagkamerater. Som regel spiller jeg sammen venner og da er det også en fordel å holde seg samlet. Hvorfor skal vi ikke få gjøre dette mer? I tillegg er det ingenting som indikerer hvor medspillere befinner seg, og dersom man ikke tilfeldigvis får øye på hverandre under kampens hete, er det lite som hjelper oss å finne tilbake til hverandre.

Savner også å kunne «spotte» fiender, og få poeng for småting som å reparere kjøretøyer eller dele ut ammunisjon og helse. Flere av elementene som bidro til samarbeid i Bad Company 2 er borte, og vi finner en mer Modern Warfare 2-inspirert flerspillerdel i Medal of Honor. Syntes absolutt Medal of Honor sin flerespillerdel er verdt å få med seg, men den kunne med enkle grep vært så utrolig mye mer.

HQ