Norsk
Blog
Vi kårer årets spill 2010

Vi kårer årets spill 2010

Skrevet av Kristian den 12 november 2010 klokken 14:47

Så er vi igang med desembermagasinet, hvor vi kommer til å dedikere hele 16 sider til årets beste og verste. Vi har rasket ned en enorm mengde favoritter og verstinger fra spillhyllen, og har allerede et knippe brennhete kandidater. Likevel er det mye som gjenstår. En ting er i hvert fall sikkert, det kommer til å bli knalljevnt mellom vinnerne, spillåret 2010.

Mens vi i redaksjonen gjør vår vurdering ønsker jeg å spørre dere lesere: Hvilke spill mener dere utmerker seg i spillåret 2010? Er det Bungies tapre krigere, galaksens største sjarmbombe eller Rockstars western-spillmatisering som har bydd på årets mest minneverdige spillopplevelse? Kanskje Shepards mange dialogvalg eller atmosfæren i Bioshock 2 som til slutt ble favoritten?

Vi venter i spenning på spill som Gran Turismo 5, Donkey Kong Country Returns og Epic Mickey før vi tar vårt endelige valg.

Regner også med at 2010 har servert flere skuffelser enn Quantum Theory, og har det egentlig vært en bedre flerspilleropplevelse enn Starcraft II? Ta diskusjonen.

Her er noen av kategoriene:

Årets spill
Årets skuffelse
Årets flerspillerdel
Årets lyd
Årets co-op
Årets design
Årets tekniske bragd
Årets utfordring
Årets historie

Da er det bare å la sølvfingrene rase over tastaturet, folkens. La oss høre deres mening.

HQ