Norsk
Blog

Line i det store eplet

Skrevet av Kristian den 14 januar 2011 klokken 15:33

Donkey Kong-eksperten Line "Fauchen" Fauchald er for tiden i New York for å prøve Homefront (kampanjen og flerspiller), Red Faction, UFC Trainer og det nye WWE-spillet.

Jeg ringte Fauchen i dag tidlig uten å tenke på tidsforskjellene, og fikk tak i en noe døsig Line på telefonen klokken 04:00 New York-tid. Det skulle likevel ikke hindre en oppspilt Fauch i skryte om hvordan hun hadde banket alle gutta i UFC-spillet. Jeg prøvde å fortelle at det var ganske vanlig blant utviklerne å late seg litt for pressen, sånn at vi skal syntes spillet er morsommere, men det ville hun ikke høre noe av.

Jeg ba henne om å sende et bilde av seg selv i New York så jeg kunne skrive en blogg, og noen minutter senere dukket det opp et bilde av en bygning i inboksen. Det var riktignok ingen Line på bildet, men dere får bare ta mitt ord på at hun befinner seg der i skrivende stund og tester nye spill.

Line i det store eplet

Det ble verken frihetsgudinnen, Times Square, Crysler Building, Wall Street, Chinatown, Little Italy eller Central Park Line valgte å knipse fra New York, men heller en helt vilkårlig bygning. Foto: Line Fauchald

HQ