Norsk
Blog
Inntrykk: Bulletstorm og Crysis 2

Inntrykk: Bulletstorm og Crysis 2

Skrevet av Kristian den 25 januar 2011 klokken 17:00

Idag landet to helstøpte demoer på markedsplassen i Bulletstorm og Crysis 2. Begge spillene slippes i løpet av et par måneder, og det er knyttet enorme forventninger til dem.

Bulletstorm førsteinntrykk

En solid demo fra noe som ser ut til å bli et knallbra spill. Den ene overdrevne og brutale situasjonen overgikk den andre. Her kan man leke seg med bissare og kreative drapsmetoder.

Kontrollen kjentes noe seig, men også stødig. Tempoet i spillet var rolig, men likevel intenst. Det venter tross alt en actionfylt scene rundt hvert eneste hjørne. Bulletstorm er et spill som ikke tar seg selv høytidlig, og serverer brutal og høyoktan action med et glimt i øyet.

Crysis førsteinntrykk

Jeg var spent på å ta grafikken i Crysis 2 i nærmere åsyn. Spesielt ettersom forgjengeren Crysis satte standarden i sin tid med et vakkert og detaljerikt tropisk paradis.

Grafikken er også utvilsomt bra i Crysis 2, med et stilrent og skarpt preg. Men det er likevel ikke like lekkert som jeg skulle ønske. Spesielt animasjoner ved Killcam og repriser avslører rusk med animasjoner og lignende. Spillet er ikke på nåværende tidspunkt så polert som jeg skulle ønske.

Men høye forventninger kan fort legge en demper på et spill, og jeg vil presisere at Crysis 2 likevel er utrolig vanedannende og hektisk.

Hva er deres inntrykk?

HQ