Norsk
Blog

Var det virkelig verdt det?

Skrevet av Kristian den 25 mars 2011 klokken 11:46

Med rødsprengte, firkantede øyne kom jeg slentrende inn på kontoret i dag tidlig. En smule trøttere enn vanlig.

- Hva i all verden har skjedd med deg? spurte Daniel.

Crysis 2. Det er Crysis 2 som har skjedd meg. Jeg satt oppe til klokken 02:00 i natt, svarer jeg.

Han ser på meg med skepsis.

- Du er klar over at vi er midt i deadlinekjøret, fortsetter Daniel.

- Jeg var så nære slutten i går. Klarte ikke gi meg. Prøvde å runne det, forklarte jeg med mitt mest sympatiske blikk.

Jeg kan ikke nekte. Det er kanskje ikke så forsvarlig å bli sittende oppe seint med spill når deadline nærmer seg og vi har haugevis med jobb å gjøre, men jeg ble bare så hektet på Crysis 2 at jeg ikke klarte å legge det fra meg.

Aldri før har jeg sett så imponerende grafikk på konsoll. Ikke bare glimrer det teknisk, men omgivelsene og lyssettingen overgår det meste jeg har sett tidligere. Jeg er giret opp i hundre og klarer ikke roe meg ned. Kanskje jeg overdriver, men jeg elsker grafikk og jeg elsker action. Spillbarheten er rik av valgmuligheter for hvordan du skal angripe situasjonen. Det varierende tempo i spillet. Oppgraderingene. Det å smelle ned en fiende med kikkertsikte og lyddemper plassert på munningen, før du aktiverer usynligheten og sniker deg avgårde mot flanken for å plukke ned neste fiende - til full forvirring. Det er helt herlig.

I det stille innbiller jeg meg selv at det er like herlig å jobbe med deadline, biter tennene sammen og setter på kaffen. Det blir mye kaffe på meg i dag.

Var det virkelig verdt det?

Daff: Working hard or hardly working? Foto: Daniel Guanio

HQ