Norsk
Blog
Her er aprilforsiden!

Her er aprilforsiden!

Skrevet av Kristian den 4 april 2011 klokken 12:47

Det er Volitions helsprø crazy-actionspill Saints Row the Third som pryder omslaget i aprilnummeret av Gamereactor. Vi har vært i Champaigne, en by like utenfor Chicago, for å få med oss avdukingen og de første detaljene om spillet.

Du kan også lese mer om Guild Wars i temposidene, samt hva redaksjonen spiller for øyeblikket.

Vi lanserer 4 nye sider med «Innkommende». En fast seksjon som tar for seg de heteste spillene på trappene, tall, notiser, nyheter fra spillverden og annet leven fra bransjen.

Ingar tar for seg læring i spill i månedens kronikk.

Vår sniktitt denne måneden er Warhammer 40.000: Space Marine

I Resident Evil Operation Raccoon City får vi servert en zombiespekket samarbeidsfest. Det skulle tydeligvis et Left 4 Dead til før Capcom skjønte at dette var noe fans av zombiespill ønsket. Men nå er det altså på vei, og spillet virker makabert heftig. Det finnes jo tross alt ikke noe bedre enn å slakte zombier sammen med venner. Eller?

Vi tok turen til Vancouver for å prøvespille, og har skrevet en seks siders artikkel, som burde gi et godt innblikk i hva zombiespetakkelet dreier seg om.

"Anmeldt"-sidene våre har fått en real makeover. Gled dere. Film og blu-ray er selvfølgelig på plass. Journalen er tilbake! Guiden. Og selvfølgelig to redesignede sider med Community. Dette har vi snakket om før. ;-)

Ps. Bladet slippes på fredag eller i starten av neste uke. God fornøyelse!

HQ