Norsk
Blog
Derfor har vi kjøpeguiden

Derfor har vi kjøpeguiden

Skrevet av Kristian den 11 april 2011 klokken 17:50

Hver måned bruker vi kjøpeguiden i bladet. Det er flere grunner til dette. Spillforhandlere bruker guiden som et aktivt verktøy i forhold til å anbefale spill og holde oversikten. I tillegg vil vi tipse leserne våre om spillperler som det definitivt er verdt å få med seg.

Distribusjonsnettverket vårt er via spillforhandlere. Med andre ord kan ansatte i spillbutikker lese bladet på bakrommet, holde seg oppdatert i bransjen og anbefale et bredt spekter av gode spillopplevelser. Også spill som ikke nødvendigvis befinner seg på de gjeveste plassene i butikkhyllene.

Jeg tok turen innom Platekompaniet på Oslo City for å se på utvalget. En spillbutikk med et relativt rikt utvalg av spill. Til tross for en toppliste fylt av gode titler var det flere spill jeg savnet. Spill som jeg gjerne skulle anbefalt venner og bekjente på utkikk etter gode spillopplevelser.

Her kommer Guiden inn - en slags motvekt til topplistene, hvor vi også kan dele våre varmeste anbefalinger. Man blir for eksempel ikke anbefalt The Orange Box lenger, selv om det kanskje er den beste spillsamlingen denne konsollgenerasjonen har å tilby. Batman: Arkham Asylum var ikke å oppdrive, heller ikke The Elder Scrolls IV: Oblivion eller Grand Theft Auto IV for å nevne noen. Alle spill jeg gjerne hadde ønsket å se en nyfrelst spiller få oppleve.

Dette er kanskje spill som vi med over middels interesse for spill er ferdig med, men ikke alle er som oss. Har man for eksempel en venn som har kjøpt seg en ny konsoll for rundt et års tid siden, en venn som ikke er like bevandret i spillbransjen, er disse tipsene gull verdt.

Kjøpeguiden er våre anbefalinger. Våre anbefalinger på tvers av salgslister og alt annet som påvirker utvalget butikkene. Vår anbefaling av det tre år gamle spillet som spillbutikkene helt har glemt, men som definitivt fortjener en plass i spillsamlingen din.

Er det noen av dere som har oppdaget et bra spill gjennom kjøpeguiden?

HQ