Norsk
Blog
Ny skrivekonkurranse på Gamereactor

Ny skrivekonkurranse på Gamereactor

Skrevet av Kristian den 12 april 2011 klokken 15:12

Førstkommende lørdag introduserer vi en ny ukentlig kåring. Hver eneste lørdag frem til den 20 juni vil ukens beste medlemsanmeldelse bli trukket frem i en egen nyhetssak hver lørdag.

I tillegg til heder, ære, berømmelse og misunnelige blikk, jobber konkurransemagnaten Bernt Erik i kulissene for å skaffe en, og jeg sitérer med aksent fra Snåsa:

Det bli' itj no' toill, for å si de' sånn!

Vi velger å tolke dette som at en riktig så lekker premiering er i støpeskjeen.

Moderatorer og redaksjonen vil i samarbeid plukke ut de beste medlemsanmeldelsene uke etter uke, og vi gleder oss til å lese deres synspunkter, anbefalinger og inntrykk fra det enorme utvalget av gode og dårlige spillopplevelser som er sluppet.

Medlemsanmeldelser er viktig for Gamereactor, vi ønsker at flere synspunkter og meninger skal komme frem i lyset. Jeg ønsker ikke å undergrave skribenter og redaksjonens egne anmeldelser og mening, men mangfold og flere synspunkter er bra for helheten.

Ukens vinner vil motta 3 prestisjefylte GR-poeng, og i hver nyhetssak vil vi oppdatere med en liste over alle medlemmene som har vunnet, og hvem som har flest GR-poeng. Den personen som står igjen med flest poeng den 20. juli blir kåret som vinner.

Illustrasjon:

• Morten 12 GR-poeng
• Daniel 9 GR-poeng
• Kristian 0 GR-poeng

Da gjenstår det bare å skrive så tastaturet ryker, Colaen velter og svetten renner. Husk å hjelp hverandre med konstruktive tilbakemeldinger, rettskrivning, struktur og andre fornuftige bidrag.

Vi gleder oss til å se resultatet av denne skrivekonkurransen, og ikke minst premieringen Bernt Erik skal trylle frem fra konkurransehatten sin.

HQ