Norsk
Blog

Meny Gullstikka

Skrevet av Kristian den 14 april 2011 klokken 13:44

I kveld smeller det. Gullstikka 2010 går av stabelen, en fest for den norske spillbransjen hvor norske lesere har stemt frem sine favorittspill og spillmedie. I år blir det en mer intim fest enn tidligere, med et mindre arrangement bestående av formell middag.

Gamereactor er nominert som et av Norges fire beste spillmedier, noe vi unektelig er stolte over. Derfor er det også på sin plass å takke alle som har stemt oss frem som nominert til årets spillmedie 2010. Tusen takk for stemmene deres.

Festen skal ta plass i Posthallens ærverdige lokaler i Oslo sentrum, et steinkast unna redaksjonslokalet vårt. Før festlighetene begynner går turen innom en liten kafé for å krangle litt med tidligere redaktør i Gamereactor Carl Thomas og resten av VGs spillredaksjon.

Her er kveldens meny:

• Bakt ørret med ristet blomkålkrem, agurk, brent smør med emulusjon og sjøgress.

• Vestfoldkylling med polenta, rotfrukter og portvinssaus.

• Variasjon på sjokolade

• Kaffe / avec

Vi skal gjøre vårt beste for å ikke dumme oss ut i løpet av kvelden. Jeg er likevel småengstelig for hvordan denne menyen skal passe overens med Fauchens matvaner, som for det meste består av pizza, burger, boller og øl.

Meny Gullstikka

Posthallen: Ifølge Fauchen selv er hennes bordvaner eksemplariske. Tør vi å håpe på at den livsglade jenta fra Raufoss legger igjen smattingen hjemme, unngår å slikke seg på fingrene og ikke knytter nevene rundt både kniv og gaffel?

HQ