Norsk
Blog

1 år i Gamereactor

Skrevet av Kristian den 19 april 2011 klokken 15:42

Den 1. april 2010 tiltrådte jeg i stillingen som ny sjefredaktør i Gamereactor. Ambisjonene var høye og målsettingen på plass. Gamereactor skulle være det naturlige førstevalget for spillinteresserte i Norge.

Oppskriften var enkel: Vi skulle være en dedikert redaksjon med masser av lidenskap for spill, vi skulle dele sterke synspunkter og vi skulle ha haugevis med entusiasme og barnlig spillglede.

Dette engasjementet skulle smitte over på dere lesere. Vi skulle dele gleden ved å bryte forseglingen på et spill man har ventet på i årevis, for så å oppleve at spillet innfrir. Vi skulle dele skuffelsen når det viser seg at utviklernes løfter kanskje var i overkant høytsvevende. Vi skulle oppfordre til videre tankegods for det som skjer i spillbransjen. Alt formidlet med en lettlest og munter penneføring som likevel skal gi rom for spillekspertise.

Heldigvis har det blitt med mer enn filosofi og styringsmål, ettersom resultatene også har kommet. Vi har satt nye besøksrekorder på nett og hevet trafikken betraktelig. Vi produserer mer spillstoff i form av anmeldelser, sniktitter, artikler og intervjuer enn tidligere, i tillegg til å få med oss det meste av det som skjer i spillbransjen hver dag med 10 daglige nyheter.

Magasinet har fått et løft med et mer stilrent design og på toppen av det hele tilbyr vi eksklusive saker på høyde med de største spillmediene i verden. Alt fra et lite redaksjonslokale i en bakgård i Oslo.

Gamereactor er ikke bare et spillmagasin og nettside, selv om dette er kjerneproduktene våre. Vi lager også et lekent og fargerikt familiemagasin på nett kalt GRPlay, der man kan finne spill- og filmnytt skreddersydd for et yngre publikum, men også som veiledning for småbarnsforeldre. Besøk siden på GRPlay.no.

På nettstedene til flere av de største spill- og elektronikkforhandlerne i landet finner dere også vårt elektroniske magasin (gamereactor.no/emag), en kortfattet guide for alle med et fnugg av spillinteresse. Rikt på interaktivt innhold, intervjuer, spilltrailere og bilder, alt i et annerledes og friskt brukergrensesnitt.

Men det stopper så visserlig ikke der. Vi har lansert Norges første spillrelaterte Ipad- magasin, en applikasjon som tar i bruk platens egenskaper for å gi dere en mer behagelig leseropplevelse.

Jeg benytter også anledningen til å takke for et begivenhetsrikt år i Gamereactor - og ikke minst vil jeg takke dere lesere for følget.

1 år i Gamereactor

Fra venstre: Kristian Nymoen, Line Fauchald, Daniel Guanio, Morten Bækkelund Foto: Martin Andresen

HQ