Norsk
Blog

Mer hardwarediskusjon på Gamereactor

Skrevet av Kristian den 26 april 2011 klokken 14:28

I det stille har vi intensivert satsningen og strammet opp kvaliteten på hardwaresiden. Det finnes nå mangfoldig med dyptpløyende anmeldelser å lese. Vi tar også egne bilder av utstyret.

Takket være hardwareguttas gryende interesse for teknologi, maskinvare og utstyr kan vi nå skilte med en hardwareside med et rikt utvalg av omfattende tester, i tillegg til de viktigste teknologinyhetene.

Bak satsningen står ingen ringere enn dynamittduoen Ole-Kristian Anfinsen og navnebror Ole-Christian Johansen. Gutta som aldri sover. Den siste tiden har de også fått med seg nok en natteravn på laget, ved navn Martin Sollien.

Alle skribentene er tilgjengelig for hardwarespørsmål og andre teknologirelaterte henvendelser på forumet.

Besøk hardwaresiden og kom gjerne med en tilbakemelding på hva dere synes og eventuelt ønsker mer av i denne bloggen. Vi er som sagt lydhøre og håper dette kan gi grobunn for gode hardware- og teknologidiskusjoner blant lesere som er sultne på emnet.

Mer hardwarediskusjon på Gamereactor

Bildet er tatt av Martin Sollien, og er en del av vår seneste hardwareanmeldelse av budsjetthøyttalersettet Sandberg X-Plosion Speaker Set 2.1. Oppfordrer alle til å ta en titt.

HQ