Norsk
Blog
Halo 4 burde bli lanseringstittel!

Halo 4 burde bli lanseringstittel!

Skrevet av Kristian den 15 juni 2011 klokken 14:11

Det kommer ikke som noen direkte overraskelse og ryktene har allerede begynt å florere på nettet. Microsoft kommer etter all sansynlighet til å avsløre sin neste Xbox på neste års E3, noe som tyder på at konsollen slippes senere det samme året.

Halo 4 ble avslørt under årets E3, og spillet vil mest trolig dukke opp i butikkhyllene rundt juletider 2012.

Det får meg til å spekulere. Vil 343 Industries utvikle Halo 4 som en lanseringstittel?

I dag ryktes det fra en Crytek-ansatt at de allerede jobber med Direct X 11 og komponenter som skal brukes i Microsofts ferskeste konsoll.

Dersom disse ryktene viser seg å stemme, er det også en selvfølge at Microsofts førstepartsutvikler 343 Industries er i besittelse av utviklerverktøyet. Microsoft trenger en supertittel som drar igang konsollsalget, og da finnes det ingen bedre merkevare enn Xbox-seriens flaggskip.

Det er rett og slett sunn fornuft.

Halo 4 på en nestegenerasjonskonsoll = Awesome!
Halo 4 i slutten av denne konsollens levetid = Megalame.

Etter 3 Halo-titler på Xbox 360 kan jeg ikke si at jeg er videre sugen på å spille et fjerde, helt på tampen av konsollens levetid. Det er rett og slett uinteressant. Men Halo 4 på Xbox 720 klinger derimot langt bedre i ørene mine. Det klinger faktisk riktig så godt.

Det ville vært en optimal lanseringstittel for Microsoft, med et spill som for alvor kunne demonstrert kraften i Xbox 720 i glansen av konfetti og smellbonbonger.

Hva sier dere? Griper Microsoft muligheten med Halo 4 som lanseringstittel, eller har de surret seg helt bort i sine visjoner om 360s forlengede levetid grunnet Kinect og barnespill?

HQ