Norsk
Blog

Tilbake på Gamescom

Skrevet av Kristian den 18 august 2011 klokken 13:08

Hadde i utgangspunktet planer om å komme med langt flere og hyppige oppdateringer her fra spillmessen i Tyskland, men det har vært vanskelig, ettersom nettlinjene for pressen såvidt kryper avgårde her.

Men nå har jeg klart å finne meg en liten oase. Måtte bare snike meg forbi noen tyske sikkerhetsstyrker, en litt for nysgjerrig vaskedame, et kamera - og vips, så er jeg på plass.

Her er det velfungerende nett, farris og en fruktkurv å forskyne seg av, så hold dere fast.

Det har vært noen virkelig imponerende spill jeg har sett så langt på messen. Det burde ikke komme som noen overraskelse for dere superoppdaterte GR-lesere, men slutten av 2011 blir rå for spillinteresserte. Det er herved konkludert.

I går hadde kun presse tilgang, men i dag er Gamescom åpent for alle. La meg bare si med en gang et folk er helt gærne her. De er helt spinnville.

Horder av sukker- og energidrikkrusa fjortiser løper rundt, ville i blikket, for å prøve å nå alle spillene de ser frem til. Med køer opp mot flere timer på de heteste spillene, er det også lett å forstå at dette ikke er noe å spøke med. Hjørner skal kuttes, tempo mellom køseansene skal være hurtig, samtidig som tyske saltkringler skal balanseres. Det er livsfarlig.

Jeg kom til å befinne meg mellom en overivrig jente - som tydeligvis var inspirert av diverse fantasygreier, ettersom hun hadde kledd seg ut i et helt sinnsykt hekseaktig kostyme - og swag (reklamemateriell). Det kunne fort ha gått galt, men heldigvis klarte jeg å lese situasjonen, slik at jeg elegant kunne ta et skritt til siden, rett før hun kom stormende forbi i en voldsom hastighet.

Tilbake på Gamescom

Stille før stormen: Dette bildet tok jeg i går under pressedagen. I dag er det helt andre tilstander i området.

HQ