Norsk
Blog
30 minutter med raseri

30 minutter med raseri

Skrevet av Kristian den 18 august 2011 klokken 14:23

Har tidligere sett på Rage som et generisk og pregløst skytespill. Klarte ikke å se hvordan det skulle skille seg ut blant andre lovende titler, og fikk ikke helt grepet på hva som var unikt - foruten ID Tech 5 og megateksturer.

I det minste helt til utviklervideoene begynte å rulle ut.

Generisk skytespill, ble til lovende og usedvanlig pent skytespill, som virket å inneholde detaljerte omgivelser, et enormt våpenutvalg, skamlekker grafikk og varierte fiender. Jeg begynte å tro på spillet. Det har aldri virket som et mesterverk, men jeg fikk i større grad følelsen av at dette kunne bli et morsomt og underholdende skytespill.

Etter 30 minutters testing er jeg overbevist.

Rage råkker sokker! ID har definitivt ikke funnet opp kruttet på nytt, men lager derimot en super-tight førsteperspektivskyter i en sjanger preget av oppfølgere, og det kan vi like.

I løpet av testingen på Xbox 360 opplevde jeg at spillet ser usedvanlig pent ut - selv til konsoll - og samtidig bekreftet at flere av tingene utviklerne hemningsløst skryter av i videoene, i flere anledninger stemmer.

De første 30 minuttene var engasjerende, og det blir spennende å se om resten av spillet følger opp det samme gode drivet.

HQ