Norsk
Blog
Hvil i fred, Steve Jobs

Hvil i fred, Steve Jobs

Skrevet av Kristian den 6 oktober 2011 klokken 09:37

Dette ble en trist morgen. Steve Jobs bortgang har påvirket meg, jeg kan ikke nekte.

For selv om jeg aldri har kjent personen, har han hatt betydning for livet mitt. Han har hatt en betydning for alle med interesse og forkjærlighet for teknologi. For min del har det alltid vært noe spesielt med Apple-produktene.

Jeg husker da jeg pakket opp min førstegenerasjons Ipod for første gang. MP3-spilleren som gjorde Ipod synonymt med navnet, MP3-spiller. Der satt jeg på en øy i Australia, med den store hvite klossen med skinnende røde lys, og batterilevetid på bare noen få timer - og elsket produktet.

Senere gikk jeg fra PC til Mac, og har ikke angret et sekund. Brukervennligheten og opplevelsen av maskinen var av en helt annen dimensjon enn tidligere, og laptopen min ble også et produkt jeg har vært storfornøyd med.

Nå er berøringsskjerm standarden og alle laster ned apps. Steve Jobs visjon satt en hel mobilverden på hodet, da de brøyt alle forutintatte holdninger og lanserte Iphone. Verden ville virkelig ikke ha vært det samme uten Steve Jobs.

Jeg bryr meg om Apple-produktene mine, de er noe helt spesielt. De har blitt en del av livet mitt, en del av min livsstil, og det er derfor jeg føler meg preget av Jobs bortgang.

Jeg har Jobs å skylde, for en mange gode teknologiopplevelser og produkter som betyr noe for meg og hverdagen min.

Hvil i fred, Steve Jobs.

HQ