Norsk
Blog

CES 2012

Skrevet av Kristian den 3 januar 2012 klokken 13:52

The International Consumer Electronics Show er rett rundt hjørnet, nærmere bestemt 10 - 13 januar. Den årlige messen er stedet der flere av årets mest spennende teknologiprodukter blir vist frem for første gang, så for oss med interesse for teknologi, gaming og hjemmeunderholdning er det bare å glede seg.

Vi kommer til å få se årets modeller av mobiltelefoner, nettbrett, flatskjermer, kameraer, komponenter, nye gadgets - en god bit av teknologien vi får fikle med i 2012, altså.

Kanskje aller mest spennende for meg blir det å se om OLED-teknologien nå endelig skal masseproduseres, slik at vi entusiaster uten de aller dypeste lommene også kan være med på moroa. En demonstrasjon av nye OLED-skjermer ser jeg virkelig frem imot.

På TV-fronten tror jeg vi definitivt kommer til å få se en forbedring på 3D-løsningene som finnes i dag. Større fokus på smart-tv, stemmekontroll og apps vil sannsynligvis også være en viktig del av det kommende året.

Alle de tre store spillaktørene stiller på messen. Nintendo for første gang. Jeg er usikker på hva Microsoft kommer til å vise frem. Tror det største fokuset vil være på innhold i det nye dashboardet, mens Nintendo og Sony kommer til å vise frem henholdsvis Wii U og PS Vita.

Spill har aldri vært voldsomt prioritert på CES-messen, men det har riktignok vært en positiv utvikling hvor spill har vokst år etter år.

Hvilke forventninger har dere og hva håper dere blir vist frem?

CES 2012

Bildet er fra en OLED-skjerm på 55" som blir vist frem i år. Jeg har foreløpig kun sett OLED på en bitteliten skjerm, noe som likevel var sykt imponerende. Tenk å spille på denne...

HQ