Norsk
Blog

Hva gleder du deg mest til i 2012?

Skrevet av Kristian den 4 januar 2012 klokken 10:58

2011 var på mange måter året for de store oppfølgerne med spill som Skyrim, Battlefield 3, Modern Warfare 3, Uncharted 3, Batman: Arkham City blant mange andre. Storspillene kom på rekke og rad, men til tross for skyhøy kvalitet føltes det ikke alltid like nytt og spennende. Ikke for meg, i alle fall.

Det var året hvor mange mente at vår nåværende konsollgenerasjon nådde toppen, og det er på mange måter vanskelig å si seg uenig. Flere viktige førstepartsutviklere er trolig allerede i full gang med hemmelige nestegenerasjonsprosjekter for Sony og Microsoft, som vi sannsynligvis ser lite til i år.

Likevel er jeg optimistisk for 2012. Selv om vi trolig må vente til neste år før de neste konsollene fra MS og Sony slippes, tror jeg spillåret kan by på flere positive overraskeler. Ny hardware er alltid spennende, og dette er året hvor vi endelig skal få fikle med PS Vita og se hva Nintendos neste konsoll er god for. Gleder meg allerede.

Likevel er det spillene som teller, og jo mer jeg setter meg inn i det nye året, desto mer forventningsfull blir jeg. Det er riktignok ikke det samme omfanget av store oppfølgere som i fjor, noe jeg nesten bare glad for. Indiescenen er mer spennende enn noensinne, vi får oppussede storspill og nye konsepter på mobil og nettbrett, samtidig som PSN- og XBLA-titler stadig vokser i kvalitet.

Men mest interessant dette året er de nye og friske titlene, samtidig som revitaliseringer av kjente spillserier er vesentlig.

Vi jobber for øyeblikket med lister over de spillene vi mener vil utmerke seg i 2012. Vi kommer til å publisere en artikkelserie på 5 deler med følgende kategorier:

• 2012: De store oppfølgerne
• 2012: Nye, gamle spill
• 2012: Nedlastbart og indie
• 2012: Nytt og friskt
• 2012: Våre favoritter

Vi publiserer den første delen i løpet av dagen. Hva ser du mest frem til 2012?

Hva gleder du deg mest til i 2012?

Bildet er fra Overstrike. Et nytt coop-spill fra Insomniac jeg er nysgjerrig på. Se opp for kreative våpen og vakker, fargerik grafikk.

HQ