Norsk
Blog
Årets spill (så langt)

Årets spill (så langt)

Skrevet av Kristian den 24 juli 2012 klokken 15:49

(1) Journey (ThatGameCompany)
Journey er et eksempel på potensialet som ligger i spill som underholdningsform. Med en god læringskurve, brettdesign, subtil bruk av virkemidler og et enormt vakkert design hva angår lyd og bilde er Journey mer enn årets spill for meg. Det er årets opplevelse på skjerm.

(2) Diablo 3 (Blizzard)
Diablo 3 er vanedannende. Det er pur dop i spillform, idet man smadrer seg fremover mens XP-meteret skyter i været. Umulig å legge fra seg, velbalansert og bunnsolid.

(3) Trials Evolution (Red Lynx)
Red Lynx gjorde det aller meste riktig da de lanserte den etterlengtede oppfølgeren. Med suksessformelen lett å lære, utfordrende å mestre som mantra, er Trials et spill som passer for alle. Aldri før har utrykket «bare én gang til» passet bedre.

(4) Ghost Recon: Future Soldier (Ubisoft)
Ubisoft inkluderte en fantastisk samarbeidsdel i Future Soldier, med fokus på smådetaljer. Med sivile personer i gatene, høyteknologisk utstyr, taktiske manøvre blant ingrediensene, engasjerte oppdragene alltid. Knepen seier til Ubisoft for årets actionspill så langt.

(5) Max Payne 3 (Rockstar Games)
Årets mest brutale spill med årets mest groteske og detaljerte skuddvekslinger. Gjensynet med eks-purken innfridde, med velregisserte actionscener på rekke og rad.

Enig eller uenig? Del din mening og toppliste i kommentarfeltet...

HQ