Norsk
Blog
Prototype 2

Prototype 2

Skrevet av Kristian den 6 august 2012 klokken 14:33

Bedre sent enn aldri, sies det. Jeg kjøpte Protype 2 på games on demand i helgen, og spillet er faktisk overraskende gøy. Det har sine feil med en del repetende oppdrag, lav bildeoppdatering og en regi som holder deg litt vel mye i hånden. Men ser man bort fra det, finner man flere høydepunkter i Protoype 2.

Kanskje viktigst. Spillet har en høy gøyhetsfaktor (hvis det i det hele tatt er et ord?). Det er gøy å spille, du blir hektet.

Gøy, sier du?

På samme måte som Infamous handler det om å herje rundt som superhelt i en stor åpen by, men Protype 2 er mørkere. Mye mørkere. Overdrevent mørkt. I alle fall i forhold til blod, kroppsdeler som blir flerret opp og annet faenskap. Noen ganger støter du også på enorme kjøttfylte monsterbeist i bosskamper, som blir ekstremt blodige. Faktisk så blodig at det nesten er komisk.

Eller hva med å bare hoppe hundre meter rett opp fra bakken og karatesparke i stykker et helikopter, før du raser rett ned mot en tanks og sprenger den til helvete i filler med landingen.

Jepp, Prototype 2 er morsomt. Overdrevent, usaklig og med glimt i øyet. Et mørkt superheltspill der du hele tiden gleder deg til den neste oppgraderingen. Egenskapene er utrolig kule. Anbefales.

HQ