Norsk
Blog
Top 5 next gen drømmeannonseringer

Top 5 next gen drømmeannonseringer

Skrevet av Kristian den 2 oktober 2012 klokken 15:24

(1) Half-life 3 (Valve)
Valve revolusjonerte sjangeren med det originale Half-Life. Deretter satt de standarden på nytt med oppfølgeren. Mye tyder på at de er i stand til å gjøre det igjen med Half Life 3, men det har vært stille lenge... Altfor lenge. Ingenting i bransjen ville vært større enn en Half-Life 3-avsløring for min del.

(2) Mafia 3 (2K Czech)
Jeg elsket begge spillene i serien! Stemningen, atmosfæren, musikken, aksenten, humoren og gameplayet. Ryktene sier at 2K Czech jobber med det tredje i rekken. Og at det er next gen. La det være sant!

(3) Grand Theft Auto V (Rockstar)
Jada, jada... Jeg vet dette kommer til dagens konsoller. Men personlig skulle jeg mye heller sett at Rockstar kunne hevet standarden ytterligere, uten å begrense seg til 7-8 år gammel hardware. GTA V som lanseringstittel til PS4 eller 360 ville vært fantastisk kult!

(4) Just Cause 3 (Avalanche Studios)
Leken, vakker og høyest overdreven sandkasseaction var nettopp det svenske Avalance presenterte i Just Cause 2. Det er også et av de vakreste spillene denne generasjonen. Tanken på hvordan dette kommer til å se ut på nestegenerasjons konsoller gjør meg... Ja... Vil dere egentlig vite det?

(5) Shenmue 3 (Sega)
Det originale Shenmue på Dreamcast var en av mine beste spillopplevelser. Tidenes dyreste spill (på den tiden), var en total spillpakke med utforskning, fighting, minispill, en gripende historie og god action. En fullverdig nestegenerasjons oppfølger ville vært utrolig kult. Lite realistisk, men utrolig kult.

Hvilke lanseringsspill vil du helst se på PS4 og Xbox 720?

HQ