LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Topp 10 hetest 2013 - Del 1

      Topp 10 hetest 2013 - Del 1

      Skrevet av Kristian den 28 november 2012 klokken 12:44

      (6) Mirror's Edge 2 (Dice)
      Mirror's Edge 2 er ikke ennå ikke offisielt annonsert, men ifølge flere twitter-meldinger er det allmennt kjent i Stockholms utviklermiljø at Dice er i full sving med utviklingen. Og jeg gleder meg av to grunner. Den første er tilliten til Dice. Den andre? Det første spillet var utrolig bra, så enkelt er det. Konseptet i det første spillet var utrolig interessant - det var et førstepersons løpespill, ikke skytespill. Jeg har en følelse av at Dice har tatt serien tilbake på dreiebordet, lært av utfordringer med det originale spillet og serverer et enda penere og mer spektakulært Mirror's Edge 2.

      (7) Tearaway (Media Molecule)
      Hvis Little Big Planet har lært oss noe, så er det at funksjonaliteten i PS Vita åpner for fantastiske spillopplevelser. Plutselig var vipping og berøringsskjerm både foran og bak en naturlig del av spillingen, og teknologien mer enn bare en gimmick. Med Tearaway er det Media Molecule, skaperen av hele seriens tur til å vise hvordan de kan utnytte funksjonaliteten. Designet er superlekkert, mulighetene er mange og jeg krysser fingrene for en nyskapende, kreativ og leken spillopplevelse.

      (8) Rainbow 6 Patriots (Ubisoft Montreal)
      2013 er sannsynligvis året vi får nye konsoller. Ubisoft har hintet om at det neste kapittelet i Rainbow-sagaen skal lande på nestegenerasjonskonsoller. Med meritter som Future Soldier, Far Cry 3 og Assassin's Creed 3 i løpet av 2012 er utvikleren inne i en god periode. Patriots kan meget mulig være et lanseringsspill til nye Xbox i slutten av neste år, og for et lanseringsspill det ville ha vært.

      (9) Dead Space 3 (Visceral Games)
      Mange ble skeptiske da Dead Space 3 ble presentert med et actionfylt spetakkel på E3 i fjor - meg selv inkludert. Nå er jeg mer positiv, og det er mest på grunn av co-op-biten. Det er mulig at dette går på bekostning av skrekksekvensene, men jeg står heller side om side med en kompis og fyrer av velplassert skudd mot skjøre monsterkropper, enn å bli skremt livsskiten ut av. Mulig jeg er litt pysete...

      (10) Fuse (Insomniac Games)
      Ok. Jeg tar en sjanse her. Selv om Fuse er en AAA-produksjon, er jeg litt usikker på om Insomniac klarer å lage kvalitetsfølelse på samme nivå med resten av spillene på listen. Fuse fant veien til listen av én enkel grunn. Det er gøy, gøy gøy! En helt ny serie med lovende samarbeidsdel. Fuse kan bli en veldig god opplevelse sammen venner.

      NB! Resten av listen (Topp 5) vil bli lagt opp i morgen. Presenter gjerne din liste fra 10 til seks i dag, og hold av topp 5 til i morgen.

      HQ