Norsk
Blog
Topp 10 hetest 2013 - Del 2

Topp 10 hetest 2013 - Del 2

Skrevet av Kristian den 29 november 2012 klokken 16:52

(1) Grand Theft Auto V (Rockstar)
Du verden for en lite oppfinnsom førsteplass. Hypen rundt det neste kapittelet i GTA-serien er enorm. Jeg vet ikke om jeg er blitt påvirket. Jeg tror ikke det, men tør ikke påstå det helt bastant. Grunnen til at GTA V er på toppen av listen, er ganske enkel. Jeg gleder meg bare så sinnsykt til å spille det. Bare sette meg i en bil, cruise rundt i Los Angeles og lytte til radiostasjonene. Musikken er en stor del av GTA-spillene for min del. Rockstar er så flinke til å dra inn popkulturelle referanser i spillene, og som regel lager de spillunivers som er en fryd å utforske. GTA V er nok ikke det mest spennende som kommer ut til neste år, men du verden som jeg gleder meg til å spille det.

(2) The Last of Us (Naughty Dog)
Naughty Dog er eksperter på å fortelle gode historier i spill. De er en av få utviklere som skaper personligheter man virkelig bryr seg om. The Last of Us virker nervepirrende, spennende og utrolig atmosfærisk. Actionscenene virker bare så fordømt brutale og ekte, med en råhet jeg ikke har sett maken til i spill. Jeg gru-gleder meg til å spille gjennom The Last of Us, og det skal spilles sent - sent på natten.

(3) Crysis 3 (Crytek)
Nå er jeg fullstendig klar over at mange av dere GR-lesere ble skuffet over Crysis 2. Men jeg likte det. Crysis er en ganske rett frem førstepersonsskyter, men det er i en annen klasse i forhold til valgmuligheter og fremgangsmåter. Det er regissert og lineært, men likevel fritt. Jeg elsker å leke meg i Cryteks actionsandkasse, og utvikleren har også fortalt at Crysis 3 kommer til å være nærmere det første spillet enn oppfølgeren. Dette blir garantert en actionfylt og pen visuell opplevelse.

(4) Watch Dogs (Ubisoft Montreal)
Ubisoft overrasket alle da de presenterte Watch Dogs på årets E3, som for min del også var det mest spennende som ble vist frem på hele messen. Vi vet ikke fryktelig mye om spillet ennå, annet enn at det ser helt vanvittig pent ut og kombinerer hacking med saftig action. Jeg gleder meg fordi dette er en helt ny merkevare, og gameplayet virker smart og nyskapende. For ikke å snakke om atmosfæren... Det oser.

(5) Bioshock Infinite (Irrational Games)
Irrational har jobbet lenge med Bioshock Infinite. Dere husker sikkert gjennomgangen som ble vist frem på E3 i fjor? Spillet virket ganske sømløst allerede da, og når spillet slippes i februar har utviklerne to år ekstra med utvikling, testing og polering. Og ikke noe tid går med på flerspiller, ettersom dette kun er et historiedrevet spill for en person. Liker faktisk det, jeg. At man ikke på død og liv slenge på flerspiller. Bioshock Infinite ser ut til å bli det beste spillet i serien.

Runners up: Tomb Raider, Splinter Cell Blacklist, Remember Me, Battlefield 4, Killzone 4, Mafia 3, Sim City, Metal Gear Solid: Ground Zeros

Enig eller uenig? Del din mening og toppliste i kommentarfeltet...

HQ