Norsk
Blog

Årets spill 2012 - arbeidet er igang

Skrevet av Kristian den 13 desember 2012 klokken 15:08

Spillåret 2012 har vært bra. Indiescenen har vokst, gjennomsnittsspilleren kjøper flere nedlastbare titler, spill på mobil og nettbrett er noe for alle og enhver, og tror dere ikke at utviklerne også dette året har klart å tyne konsollene for enda litt mer. Det går mot slutten av året og vi blir nødt til å se oss fornøyde. Fornøyde med et spillår som har bydd på nye konsoller som Wii U og PS Vita, spill som Mass Effect 3, Dishonored og Diablo III. For ikke å glemme et rikere og mer variert utvalg av nedlastbare titler som Trials Evolution, Journey og The Unfinished Swan. Nå er tiden inne for kåringer - det beste skal roses opp i skyene og det verste skal dømmes nord og ned.

Vi har jobbet med listene våre i flere uker nå. Tre redaksjonsmøter - seks fullstappede timer med krangling, personangrep og lettere basketak - og vi er langt fra ferdige. Vi kommer også dette året til å gjøre en omfattende kåring, med flere kategorier i tillegg til den prestisjefylte listen over årets spill 2012. Dette blir en spesialdesignet del av Gamereactor.no, noe dere ikke bør gå glipp av.

Dette til orientering...

Årets spill 2012 - arbeidet er igang

Inni her... Inni her ligger kandidatene til årets spill 2012, årets design, årets teknikk, årets lyd, årets musikk, årets... Dere skjønner tegninga.

HQ