Norsk
Blog
Takk for svar, Nintendo!

Takk for svar, Nintendo!

Skrevet av Kristian den 28 januar 2013 klokken 12:51

Man skulle nesten tro at Saturo Iwata og resten av gjengen var faste GR-lesere eller holder til på forumet under et hemmelige pseudonym, for Nintendo har kommet med svar på tiltale.

De er muligens litt skjelvne for tiden. Salgstallene er ikke så bra som de ønsker, selv om Nintendo hevder at de er fornøyde. Samtidig begynner det for alvor å dukke opp rykter og spekulasjoner rundt nye Xbox og PS4, noe som stjeler mye spalteplass og oppmerksomhet. La oss ikke glemme AAA-spillene som kommer i løpet av de nærmeste månedene. Vi i pressen har enormt mye å skrive om, og det er lett for Nintendo som allerede har lansert sin nye konsoll, i en periode hvor de slipper få spill, å drukne blant alt dette.

Og hva gjør Nintendo?

De begynner å kommunisere. De forteller mer åpent om planene sine. Selv om de ikke alltid kan vise noe konkret, så forteller de i alle fall hva de holder på med, noe jeg synes er veldig bra. Jada, vi visste selvfølgelig at det ville komme et nytt Zelda, Mario, Mario Kart og Super Smash Bros, så i utgangspunktet var ikke informasjonen fra Nintendo Direct en stor overraskelse. Men den mer åpne tonen og at de kommuniserer direkte med fansen setter jeg pris på.

Vi fikk ikke vite noe konkret om nye Zelda, annet enn at det er under utvikling og at de for tiden bestemmer seg for den visuelle stilen. Det holder for meg. Et nytt Mario-spill fra studioet som sto bak Mario Galaxy-spillene og Super (duper) Mario 3D-land skal bli vist frem på E3. Igjen, ikke veldig konkret, men jeg setter pris på informasjonen.

Men best av alt var bildene de viste frem fra revitaliseringen av The Legend of Zelda: Wind Waker. Det så helt nydelig ut. Jeg fikk den nostalgiske Nintendo-følelsen med en gang, og jeg er sikker på at mange, mange andre følte på akkurat det samme.

HQ