Norsk
Blog
Mine spill cover!

Mine spill cover!

Skrevet av Kronoz den 11 mai 2008 klokken 00:00

Som noen av dere allerede vet så har jeg laget noen spill cover.
Dette var et prosjekt vi fikk på skolen. Ikke det å lage spill cover. Vi fikk velge selv hva vi skulle gjøre.
Jeg valge da å lage cover. Mest for moro skyld. I oppgaven så sto det at jeg måtte presentere de på noe vis. Så jeg gjør det her på Gamereactor.

Cattlefield
Dette er mitt første cover. Derfor er det også det dårligste mener jeg.
Det er, som dere forhåpentlig vis skjønner, en parodi på Battlefield. Jeg har dessverre ikke tatt bildene selv, og måtte derfor redigere de slik at jeg ikke bryter noen opphavsretigheter.
På framsiden så måtte jeg legge på en grønnfarge på gresset slik at kuene jeg hadde lagt inn ikke skulle 'stikke' ut så mye. Flagget i bakgrunnen er også redigert inn. Flyet er en brush.

På baksiden har jeg skrevet en kort (og dårlig) beskrivelse av spillet Jeg har også lagt inn PEGI advarsler. Mest fordi de "fulfører" parodien.


Grand Theft Thompson
Dette
er da selvsagt en parodi av GTA, hvor jeg gjør narr av Thompson. Her også hadde jeg litt problemer med at jeg ikke kunne ta bildene selv og måtte redigere de for å ikke bryte rettigheter. Dessuten så var de fleste av bildene i dårlig kvalitet.
Jeg hadde tenkt at framsiden skulle ha et tegneserie aktig preg, som GTA, men jeg fikk det ikke til å funke.

I bakgrunnen på baksiden så har jeg lagt inn logoer, og covere på spill og selskaper som Thompson har vært ute etter. Vel, kanskje ikke Metal Gear, det er min hyllest til en genial spill serie.
Uansett. De bildene som er bak på coveret er ikke så alt for gode de heller, men teksten mener jeg har blitt bedre.

At spillet har fått 18+ og har samtlige PEGI advarsler gjør det til den ultimate parodi på Thompon. I og med at det er slike spill han hater.


Life
Dette coveret fikk jeg faktisk inspirasjonen fra RDB. Han at han skulle gå ut døra å spille Life:P Det skal være en parodi på WoW, og en hyllest til det virkelige liv.

Dette er det coveret jeg er mest fornøyd med. Framsiden er litt kjedelig kanskje, men baksiden er perfekt syns jeg. Alle bildene, untatt jordkloden, er tatt av meg på ferie til London, så jeg brøt ikke noen opphavsretigheter.

Jeg måtte gi dette "Not Rated" fordi det ikke finnes noen PEGI 0+. Men jeg har fremdeles med alle advarslene, untatt PEGI online.

Takk for meg.

HQ