Norsk
Blog

BondeLANd - En liten evaluering

Skrevet av Kronoz den 11 oktober 2008 klokken 22:36

Jeg har nettopp tatt igjen all den søvnen jeg mistet når jeg var lykkelig deltager på BondeLAN. En meget morsom uke passerer i revy.

Mandag 7. Oktober, omtrent kl 19.00 ankom jeg til Snåsa samfunshus/ungdomsskole med min PS3, TV og diverse amdre livsnødvendigheter.
Et lite sjokk ble det vel på personen som satt bak disken (husker ikke hvem det var) da jeg sa at jeg kom med konsoll. For de viste ikke helt hvor de skulle gjøre av meg. Men det ble løst på en ganske enkel måte med at jeg fikk en plass i konsoll parken.

Litt senere på kvelden så ankom Bernt Erik og det ble delt ut plenty av premier allerede da.
Jeg var dessverre ikke blant de heldige akkurat da.
Jeg traff også på Zechez den kvelden. Selv om han ikke viste hvem jeg var før en god stund senere.

De neste par dagene går over i hverandre. Jeg mistenker at søvn mangel er en sterk faktor i det.
Jeg traff som sagt på Zechez, Zaney og resten av TB. Det var en ganske huggelig gjeng. Jeg fikk til og med prøvd meg på å spille mot dem. Det gikk ikke så bra egentlig. De knuste oss rått og brutalt. Spesielt i compoen hvor vi bare fikk bruke kniv, mens de fikk bruke pistol.
Det var ganse frustrerende egentlig.
Men jeg er stolt over å si at jeg greide å knive alle minst en gang.
Det må taes med i betraktning at dette var den første gangen jeg noensinne har spilt BF 2142.

Det ble arranger compo etter compo med meget fette premier. Noen hvor jeg deltok, andre hvor jeg ikke gjorde det.
Den mest spesiele må allikevel være 20 kampen.
Der skulle vi igjenom 20 øvelser. Noen på konsoll, noen på PC og noen var fysiske.
Jeg eide alle i et klinkekulle og sumpbryting spill på 360. Det var ganske morsomt. Men ellers så ble jeg mer eller mindre knust i alle øvelser. Vel, untatt quizen på slutten da. Der vant jeg.
Til sammen så kom jeg vel på 6. plass. Zechez kom på 4. eller noe slikt tror jeg.
Det var kun 8 deltagere som sto løpet ut i 20 kampen. De andre falt som fluer.

Her vant jeg også min første premie. En Quake Wars t-skjorte. Etter dette så strømmet premiene inn til meg.
Jeg vant to nye t-skjorter, en "stress gris", Buzz til PSP, en Halo bok, en DVD, et lys jeg kunne koble til PC'en, pluss mye annet kult.

Disse premiene vant jeg blant annet på en quiz hvor det kom spørsmål om GR.

Alt i alt, en meget morsom uke.
Om det skal være noe å klage på så er det at folk ofte hadde det med å tro at PS3'en min var en del av konsoll parken. Det var ofte at når jeg gikk på do eller noe slikt at folk tok den å satte på GTA IV.
Det ble til slutt så galt at jeg til all tid hengte opp et skilt på den hvor det sto at det var privat PS3. Jeg flyttet meg etter hvert slik til at jeg satt sammen med Zechez og resten av TB.

Det var også et lite problem når vi ville sove. Jeg vil anta at dette er et problem under alle LAN da. Det var mye bråk og jeg endte flere ganger med å gå meg en tur rundt skolen for å roe meg ned litt.

Ellers så var det som sagt ganske bra, og arrangørene taklet alle de problemene som sto ovenfor dem utrolig bra og rolig.
Bernt Erik snakket i at de skal arrangere et konsoll LAN i samme stilen. Jeg skal garantert komme om jeg får til det. For dette var en utrolig morsom uke.

PS: Denne bloggen er skrevet på mitt nye Logitech tastatur til en verdi på ca 800kr. Det fikk jeg kjøpt på en liten auksjon på LAN'et for 420kr.

PPS: Jeg har dessverre ikke noen bilder fra LAN'et, men jeg håper at Bernt Erik viser frem noen av de han tok:P

HQ