Norsk
Blog

This is Halloween!!

Skrevet av Kronoz den 31 oktober 2008 klokken 17:21

Jaha. Da er vi i denne tiden av året igjen da. Små barn løper rundt og hyler etter snop. Dessverre så er det på en Fredag i år, så da varer det mest sansynelig litt lenger. Faan å.

Vurderte lenge hva jeg skulle gjøre denne kvelden. Det var utrolig fristende å dra ut for å skremme bort småtassene, men jeg føler ikke for å krangle med sure foreldre, eller politi (på det værste:P ).

Hadde Halloween vært som det er i USA, så hadde det vært utrolig morsomt tror jeg. De tar det så mye mer seriøst. For det første så sier de "Trick or treat". Noe som ikke betyr det som vi tolker det i Norge. I USA så får de rett og slett valget mellom å gi de snop, eller vise et trylle triks. Ikke noe hærverk eller "narrestreker".

Men i år har jeg funnet ut det perfekte forsvar. Nesten.
Jeg har bestemt meg for å ha Tim Burton maraton. Jeg skal se den egentlig ganske gode The Nightmare before christmas, så fortsette med Corps Bride. Jeg har ikke sett sist nevnte men har hørt gode ting om den. Så jeg gleder meg litt. Hvis jeg har tid, så kanskje jeg avslutter med Sweeney Todd.

Så, for å få denne bloggen til å virke enda litt lenger så skal jeg gi deg et par linker med sangene fra The Nightmare before christmas:

This is Halloween
http://www.youtube.com/watch?v=yJDxilcjR9Q&feature=related

Jack's Lament
http://www.youtube.com/watch?v=Wv1HX80u5x4&feature=related

Whats this?
http://www.youtube.com/watch?v=sEK5w2MWB1Y&feature=related


HAPPY HALLOWEEN!!!!

HQ