Norsk
Blog

Gamereactor entret Elkjøp

Skrevet av Kronoz den 22 desember 2008 klokken 20:39

Kl 10.00 Lørdag den 13. Desember møtte de opp manssterke på Elkjøp. Dvs Bernt Erik og kompani gjorde det. Jeg ignorerte vekke klokka og kom ikke før 11.30 - 12.00.

En dum vekke klokke som ikke gjorde akkurat som den skulle, en ekstra nyhetssending jeg følte for å se og en E6 som var stengt. Etter å ha kommet over alle disse hindringene gikk jeg glad og fornøyd inn på Elkjøp på Steinkjer.

Tar aller først en prat med Bernt, deretter Kengro. Utrolig morsomt å diskutere med ham. Lærer mye rart. Visste dere at Sony i følge ryktene fikk tilbudet om å dele Live med MS?

Nåvel, tilbake til GR og Elkjøp. Tror aldri jeg har sett så mange kunder i en elektro butikk før. Det var jo fult hus helle dagen. De kom og gikk. Det morsome var jo at de stolte på min "ekspertise" til å hjelpe dem. I en stund så gikk jeg sammen med Kengro og sprede frykt og splittelse. Han argumeterte for 360. Jeg for PS3.

Kanskje ikke så alt for lurt skal en se det med en selgers synspunkt. Men de fikk i alle fall høre begge sider av saken.
Etter at vi splittet lag så fikk jeg i alle fall solgt en av alle konsollene. 360, PS3 og Wii. Jeg gikk etter det de sa de ønsket og ga dem positive og negative sider saken. Mest positive selvsagt. Et par spill fikk jeg solgt også.

Så var det tid for å arrangere konkurranse. Jeg fikk ansvar for Motorstorm 2 konkurransen. Det jeg da gjorde var at jeg fant en liten bane med krappe svinger. Deretter så fant jeg ut at alle skulle kjøre en tankbil:P
Poenget var å kjøre banen på kortest mulig tid. Jeg test kjørte den selv først, og fant ut at dette kunne bli meget moro.

Konkurransen varte i en god stund. Alle fikk 2 forsøk på å få en så god tid som overhode mulig. Vinneren kjørte banen på 1.18. En ganske god tid forholdene tatt i betraktning.
Jeg husker ikke hva han heter akkurat nå, men han vant noen ganske fette premier. I min konkurranse så var det en eksklusiv Tomb Raider t-skjorte, et Rockstar klistermerke og et eller annet for å ha på PS3 kontollen.

Det som var litt synd er jo allikevel at jeg som arrangør valgte og ikke delta, for da hadde jeg vunnet. Jeg kjørte den nemelig på 1.17.

Jaja. Det var uansett en lang, slittsom men fremdeles en meget morsom dag. Jeg ser frem til å delta på flere slike arrangemanger. Det er i alle fall greit for kundene å få hjelp av noen som kan det de holder på med;)

HQ