Norsk
Blog

Melking - en gamers fordommer

Skrevet av Kronoz den 9 februar 2009 klokken 12:06

EA annonserer oppføler til Mirror's Edge:
MELK roper alle sammen. Selv om det bare er et spill nr 2.
Uncharted får oppfølger.
HALLELUJA! Brøler folk ut.

Noe slikt er det. To svært gode spill får oppfølgere. Det ene spillet et så uheldig at det har EA som utgiver (merk, ikke UTVIKLER!!!!). Dette betyr jo selvsagt at EA melker spillet. Her faller jeg av litt. Det kommer en oppfølger. Hvordan kan det være melking?
Jeg mener. Det er ikke så uvanlig at gode spill får oppfølgere.

Det folk har en lei tendens til å glemme er at EA bare er utgiver for diverse utviklere. DICE foreksempel virker det som om har frie tøyler til å gjøre nesten som de vil. Derfor reagerer jeg på at alle direkte hater det når det blir annonsert 4 nye Need for Speed spill. Jeg har tro på at noen av de faktisk blir bra. De prøver seg faktisk på noe nytt. Det er også 4 forskjellige studioer som utvikler spillene. Skulle ikke ha trodd det når man leser alle kommentarene på nyhetssaken.

Det som faktisk må bli tatt i betraktning er at et av studioene faktisk var det studioet som vekket skate sjangeren til liv igjen med Skate. Dette gir derfor et lite håp om at minst et av de nye Need for Speed spillene blir bra. I tillegg så skal en av de være "play4free". Skulle nesten tro at vi gamere ble glad for gratie spill. Men den gang ei.

Nå vill jeg hoppe tilbake litt til det faktum at EA bare er utgiver. De gir bare ut spillene. De har ingenting eller lite med utviklingen å gjøre. Så hvorfor reagerer alle så kraftig når det kommer nye spill i en serie med EA som utgiver? Det skulle jeg gjerne ha fått et godt svar på. Derfor kaller jeg melking for en gamers fordommer.

HQ