Norsk
Blog
Reporting LIVE from The Gathering 09

Reporting LIVE from The Gathering 09

Skrevet av Kronoz den 9 april 2009 klokken 02:04

Ja, nå har jeg rotet meg til norges største LAN med kun en PS3, og en Mac. Hvordan kan dette gå:P

Jeg tok toget kl 06.00 i dag for å komme til vikingeskipet i Hamar til en noenlunde rett tid. Det ente alikevel med at jeg måtte stå i ca 1,5 timers kø fordi folk på død og liv må registrere seg med falsk navn og adresse.

Men, i dag/går så var det åpning av The Gathering 2009. Det skulle åpne med et spektakulært show sa de.

Det er vel å overdrive sterk vil jeg tro.
Symfoniorkesteret spilte bra, men det var litt dårlig lyd. Selve skipet kan sikkert ta skylden for det, men de burde i alle fall ha ordnet med høytalere som fungerte noenlunde. Det var også et lite problem med at noen folk rett og slett ikke ville slå av anleggene sine, så det ble en fin bass dur i bakgrunnen i de mer rolige partiene av showet.

Det var ikke mange kjente melodier de spilte heller. De eneste jeg kjente igjen var i alle fall Battlefield, Super Mario og Star Wars. Det som skjedde på scenen sammen med musikken var ikke nok til å fange interessen min dessverre.

Orkesteret gjorde også noe som blir sett på som en dødssynd i det miljøet jeg spiller instrument i. Det ble for lange pauser mellom sangene.

Så selve åpningen kunne ha vært bedre gjenomført. Men resten av det har vært morsomt så langt. Ikke det at vi har kommet så langt i programmet enda.

Men nå vurderer jeg å få meg litt søvn slik at jeg kan skrive noe som gir noenlunde mening neste gang

HQ