Norsk
Blog

Hva skal til..?

Skrevet av Kronoz den 26 oktober 2009 klokken 21:50

Det skal mye til for at et spill holder på oppmerksomheten min over lenger tid. Er det jeg som har blitt mer ukonsentrert og urolig, eller har spillene blitt kjedeligere over lenger tid, for å få pang effekten vi har rett etter at vi har kjøpt de og startet første gjenomgang?

Nå for tiden så er det kun et spill jeg spiller på noenlunde fast basis, og det er Call of Duty 4: Modern Warfare. Hva er det som får oss til å sitte med et spill lenge, i forhold til andre spill som jeg ikke har giddet å gjennomføre en gang.

Ta foreksempel InFamous. Et fantastisk bra spill ja, men jeg har fremdeles til gode å spille igjennom storyen. Jeg sluttet å spille det etter en periode, og så har jeg ikke plukket det opp på en stund. Deretter så ble det liggende.

Hvorfor har dette seg? Hvorfor vender jeg alltid tilbake til Modern Warfare, men nesten aldri til noe annet spill? MW har ikke trophies en gang, som alle nye spill i år har hatt. Så det er i alle fall ikke grunnen. Kan det være at jeg rett og slett merker hvilke utviklere som virkelig har lagt sjelen sin inn i det at de vil at vi skal fortsette å spille spillet lenge etter at de har blitt forbigått når det kommer til grafikk, spillmekanikk osv.

Beviser dette at det er de utviklerne med en ekte kjærlighet til spill er de som virkelig treffer oss gamere? I alle fall oss litt mer hardcore gamere.

HQ