Norsk
Blog

Last Known Activities:

Skrevet av Kronoz den 8 juli 2010 klokken 10:41

Jeg har i det siste laget meg en blogg. Jeg har opprettet den for å skrive om alt og ingenting. Skrivetrenging rett og slett. Her er første innlegg.

Ferien har slått inn for fult, og det betyr som regel lange dager uten noe som skjer, what so ever. For min del derimot så har det inkludert jobb. Ikke en 9 to 5 jobb, men en 14.00 til 19.00 jobb. I all hovedsak.

I det siste så har jeg også tatt opp lesing igjen, etter å ha latt bøkene mine støve ned i en lengre periode. Jeg startet det hele med å lese igjenom alle ny utgivelsene av Morgan Kane serien. Norgens dessidert største litterære mesterverk (i følge meg selv). Louis Maesterson (eller Kjell Halbing if you like) skriver med en fantastisk innlevelse og beskriver miljø og mennesker bedre enn jeg noensinne har lest, med untakk av J.R.R. Tolkien. Anbefales for alle.

Jeg har også begynt å satt meg litt inn i universet til Marvel. Mer spesefikt med å lese «Civil War». Må si jeg likte konseptet her. Borgerkrig mellom superhelter. Iron Man vs Capt. America. Det kunne ha blitt en bra film. Hadde det blitt gjort riktig. Derfor er jeg spent på den potensielt kommende Avengers filmen. Det er mye bra som kan komme ut av det. Dog, nå vet vi jo at adapsjoner ikke alltid er like bra. Men, there is stil hope, som Gandalf sier/sa/har sagt (potensielt).

MEN, altså. Siden jeg har begynt så smått å lese Marvel Comics har jeg også begynt å sett filmer basert på Marvel universet igjen. De fleste har jeg jo selvsagt sett fra før, som Spider-Man, X-men osv. Men jeg ser de i et nytt lys. Jeg ser referanser og hint som jeg ikke så før. Akkurat det er noe jeg finner «morsomt» (i mangel på bedre ord for det). Å se noe «dypere» i filmen.

Men, nå skal jeg se X2.

http://altogingen.blogspot.com

HQ