Norsk
Blog

Wanted, dead or alive!

Skrevet av Kronoz den 15 juli 2010 klokken 13:37

Jeg jobber for tiden på en café. Kanskje ikke det man forventer en gutt på snart 19 år skal gjøre, i alle fall ikke i gudsforlate Verdal. I alle fall. Vi har for tiden tilbud på Russiske Wienerbrød. 3 for prisen av 2. Med tanke på hvor dyr disse forbaskede brøene er, så er det kanskje ikke rart at det kommer en del folk for å handle de. Men i alle fall. Tre kvarter før stengen tid så kom det en kunde som ville ha tre av de. Jeg sa som sant var at vi dessverre hadde gått tom. «Jaha...» *ser på meg med drap i blikket* «Er du sikker på det» *ser fremdeles ut som om hun skal drepe meg*. Jeg prøver å kontre med at jeg i alle fall kan gi henne et rimelig tilbud på et par vanlige wienerbrød som har ligget på disken hele dagen. Men det var tydelig vis ikke godt nok og hun gikk derifra, med et veldig surt utrykk i ansiktet.

Dette er ikke den eneste kunden som har vært skeptisk til meg da. En morgen (jeg jobber ettermiddag/kveld) så hadde det ringt en kunde som ville si ifra om at jeg kanskje burde ha hatt mer opplæring. Hun trodde nemlig at jeg hadde tatt meg for mye betalt (det lå vistnok en undertone i samtalen som sa *svindler*, men skal ikke si det så alt for sikkert). Etter mye om og men så kom de frem til at jeg faktisk hadde gidd RIKTIG pris. Da ble hun ekstremt sur, sa at vi var tidenes dyreste café og at hun aldri skulle komme tilbake. Liksågreit vil jeg tro.

Ellers så bruker jeg tiden min på Google SketchUp som jeg har bestemt meg for å lære. På best mulig vis. Har så langt lagd meg et eget reklameskilt og et hundehus. Hundehuset har blitt slettet var 3D Warehouse, så jeg antar at jeg har brutt en eller annen regel. Usikker på hvilken.

Jeg har også blitt helt færdig med Marvel Civil War, og hoppet over på å lese de seks Mirror's Edge tegneseriene som kom ut i forkant/etterkant av spillet. De forklarer litt av forhistorien til Faith. Blant annet hvorfor hun er litt «ute av trening» i begynnelsen av spillet. Hun ble skutt i armen Var kanskje en spoiler det. Jaja.
I alle fall så har interessen for Mirror's Edge igjen kommet tilbake, men spillet har kanskje gått ut på dato. Mer om det kommer jeg tilbake med i en egen blogg. Håper på at ryktene om oppfølgere har noe kredibilitet, og jeg ønsker meg en åpen verden. Der vi får tilgang til alle deler av byen, inkludert (som beskrevet i tegneserien) old town. Tror det kan bli bra.

På filmfronten i det siste så har jeg sett samtlige X-Men filmer, inkludert Origins og jeg skal til å starte på Spider-Man serien. Jeg har i tilegg sett gamle klassikere som Gremlins, Grease og Toy Story.

http://altogingen.blogspot.com/

HQ