Norsk
Blog
Work to live, live to work?

Work to live, live to work?

Skrevet av Kronoz den 22 juli 2010 klokken 17:07

Som sagt tidligere så jobber jeg på café. I dag så har vi tilbud på brød. 3 stk for 50kr. Dette fører igjen til at vi tar inn ekstra mye brød. Så, kun i dag så har jeg pakket og stablet nøyaktig 58 brød. Det høres kanskje ikke så mye ut, men når du først skal putte det i en pose, for så å knyte posen og legge det i en kurv som igjen skal stables på en annen kurv, så er det utrolig ensformig og kjedelig.

I tillegg til å selge koditorivarer og brød, så selger vi også rundstykker med diverse på. Blant annet reker. I dag så kom det en kunde innom som først spurte litt om disse rundstykkene før hun spurte om vi heller kunne smøre reker på en landgang istede. «Nei dessverre» svarte vi, vi har ikke nok reker til det. «Men, dere har da reker på rundstykkene» svarte hun, uten noen forståelse for hva rekene våre faktisk ble brukt opp til. Gud bedre. Går det an?

Det kommer nok dessverre flere slike dumpapper på besøk også, nå når Olsok starter.
Når vi først er inne på Olsok, jeg er med som soldat i Kong Olav den Helliges hær for 6. året på rad. Det høres kanskje ikke så morsomt ut, men med alle de trivelige folkene, så blir det fremdeles utrolig bra. Å være soldat i skuespillet er strengt tatt noe spesielt. Ingen bryr seg om hva du gjør, eller hvem du er ellers i året. På Stiklestad så er du hærmann, uansett hva. Synd resten av verden ikke er slik.

*Denne bloggen blir avbrutt for å komme med siste nytt*
Jeg har kommet inn på «Spill og Opplevelsesteknologi» på HiNT (Høgskolen i Nord-Trønderlag). Gleder meg til å prøve det i et år.

For de av dere som kanskje er litt molefunken over hva Spelet om Heilag Olav er osv så ligger musikken (og en del repliker fra stykket) på Spotify. Bare søk opp «Spelet om Heilag Olav».

HQ