Norsk
Blog
Men Rocken var ikke død!

Men Rocken var ikke død!

Skrevet av Kronoz den 27 september 2010 klokken 08:17

«What the hell happened to Sex, Drugs and Rock 'N Roll? Now it's just AIDS, Crack and Techno!»

En mer sann uttalelse er vanskelig å komme over. Men en plass, på en ørliten flekk midt i London, så holder Rock 'N Roll fremdeles stand, og de gjør det bra.

We Will Rock You!
Ved Dominion Theatre så holder fremdeles forestillingen laget av, og basert på, Queen stand. We Will Rock You - The Musical er en hyllest til Rock, og et ballespark mot populærmusikken. Dette er andre gangen jeg har vært å sett forestillingen, og den har ikke blitt mindre aktuell de siste par årene. Faktisk, så har manuset blitt oppdatert med stadig nye referanser, det siste flere av de tidligere nevnte ballespark i retning av Simon Cowell og X-Factor konseptet.

Skuespillerne gjør en strålende jobb, og han karen som spilte hovedrollen den kvelden vi var der sang strålende. Holdt nesten opp til den standarden som Mercury satte da han selv var i stand til å synge de sangene vi alle elsker.

For her kommer klassikere som perler på en snor. Innuendo, I Want It All, One Vision, We Will Rock You, We Are The Champions og selvsagt den fantastiske avslutningen med Bohemian Rhapsody. Jeg sitter fremdeles med gåsehuden og adrenalin strømmende igjennom kroppen. Den eneste sangen jeg virkelig savner er The Show Must Go On. Men la oss være helt ærlige. Den passer ikke heeeelt inn i historien (som forøvrig er jævlig godt skrevet).

Musikalen er en brennende fakkel for oss som elsker Queen og musikk med litt mer, hva skal vi kalle det? Dybde?

Uansett, alle som er i London og har muligheten bør ta seg en tur til Totenham Court Road og på Dominion Theater. Det er umulig å bomme på: se bilde.

HQ