Norsk
Blog
10.000 forumposter!

10.000 forumposter!

Skrevet av Kronoz den 28 april 2011 klokken 07:58

Denne bloggen er offisielt min post nr 10.000!

En stor milepæl for enhver forumbruker. Jeg er, så vidt jeg kjenner til, den andre brukeren i forumets historie som greier dette på en bruker. Den første var som kjent Suppeelsker. Jeg mener også og huske at The Heretic har passert 10.000 poster om man rekner med alle brukerne han har hatt opp igjennom årene, men det gjør vi da selvsagt ikke!

Fra og med dette punktet av er jeg derimot litt usikker på hva jeg skal skrive videre. Jeg kunne jo selvsagt ha skrevet om ting jeg husker spesielt godt på forumet, som blant annet 42s' (bedre kjent som Daniel Guanio) bloggserie «Legenden om Zelma», RDBs' (nå kjent som Cladeus) «Top 10 brukere»-serie (den skapte virkelig en del oppstuss i en litt større sammenheng) eller kanskje jeg burde nevne noen av de større diskusjonene som har vært her? Men nei, det ville bare ha tatt alt for lang tid.

Jeg kunne jo selvsagt også ha skrevet litt om hvordan min tid på Gamereactor.no har vært. Hvordan jeg startet det hele med en blogg, og hvordan min første kommentar på selve forumet var en ny tråd som ble stengt fordi det fantes en slik tråd fra før av. Ops. Hvordan jeg etter hvert ble bedre og bedre kjent på forumet, og kanskje ble bedre og bedre kjent blant brukerne også. Noe må i alle fall ha skjedd, for i Desember 2009 ble jeg kåret til månedens leser. Rundt høsten 2010 så ble jeg moderator. Helt utrolig. Men slik er det nå.

Nuvell, en ting kan jeg si med sikkerhet, og det er at Gamereactor har gjort meg mye flinkere til å skrive. Det er det liten tvil om. Bare les min første blogg ("Eksamen") kontra denne. Massiv forskjell. Blir nesten flau av å lese mine gamle poster og blogger.

Så helt til slutt vil jeg bare komme med en liten oppfordring (eller noe). Mine 10.000 poster har langt ifra vært de lengste på dette forumet, rett og slett fordi det ikke har vært nødvendig. Jeg har funnet ut at min skrivestil funker mye bedre om jeg holder meg kort og konsist. Derfor synes jeg ikke at det har vært noe poeng i å skrive så langt som overhode mulig. Det er noe jeg synes dere skal gjøre også. For å gjøre det enda litt klarere så andre utenfor mitt eget hode forstår det: Det er viktig å finne seg en egen skrivestil. Det kan faktisk øke kvaliteten på poster og diskusjoner betraktelig.

Det var alt jeg ville ut med i dag. Ha en ellers strålende dag, så håper jeg at vi får se mange andre brukere som når denne milepælen.

HQ