Norsk
Blog

Topp 10 aktive brukere #2

Skrevet av Kronoz den 10 desember 2012 klokken 12:43

Andre søndag i advent er vel overstått, de aller fleste er travelt opptatte med eksamensperioder, og så er det noen av oss (meg blant annet) som har startet ferien!

Men, jeg skriver ikke denne bloggen bare for å si at jeg har ferie, det er nok en gang blåmandag, og dere skal få en kjapp liten oppdatering på hvordan topplistene ser ut for den foregående uka.

The List!

Nummer 10 - albaga [!]
Denne karen er ny på lista og kudos for det. Her ser dere hvor enkelt det kan være folkens. Det er bare å sette seg ned å skrive kommentarer i øst og vest.

Nummer 9 - Bernt Erik [v]
Har klatret litt ned på lista den siste uka, men holder likevel koken. Jeg kan vel egentlig nevne at Bernt Erik har flere poeng denne uka enn sist, noe som tyder på at han får skarp konkurranse. Fortsett slik!

Nummer 8 - Kakashi sensei [v]
Kakashi har også gått litt ned på lista, men i likhet med Bernt Erik så har han flere poeng nå enn sist. Det tyder bare på skarp konkurranse, og det varmer et moderatorhjerte. Stå på, neste gang kanskje du slår nestemann på lista også!

Nummer 7 - sonic og link [v]
sonic og link slår med nød og neppe sin tvillingbror denne uka. Det ser ut som om konkurransen tilspisser seg dramatisk. Det er KRIG i heimen!

Nummer 6 - Duckislate [!]
Duckislate er ny på lista, og suser inn på en respektabel sjetteplass. Som så mange andre flotte brukere har han økt aktivitetstnivået stort den siste uka. Fortsett slik!

Nummer 5 - Grallen [^]
Grallen har virkelig jobbet denne uka. Klatrer fra en tiendeplass helt opp til midten av lista. Strålende arbeid gamle traver. Nå må du huske å stikke innom IRC-kanalen snart også!

Nummer 4 - The Cookiemonster [-]
Alles kjære kakemonster holder stand på fjerdeplassen denne uka, akkurat som sist. Det betyr derimot ikke at han har ligget på latsiden, med all den økte aktiviteten så kreves det sitt.

Nummer 3 - simidude [!]
Nok en nykommer på lista, og på pallplass intet mindre. Dette er mer eller mindre som en knockout å regne. Vi er imponerte. Dette er et eksempel til etterfølge folkens.

Nummer 2 - remote [-]
Her har vi den eneste moderatoren som ikke er i stand til å skrive navnet sitt med stor bokstav. Nok en gang kaprer han plass nummer to, men det er noe som snart endrer seg, da han har fått skarp konkurranse!

Nummer 1 - Strategist [-]
Vår alles øverstkommanderende er fremdeles uslåelig på toppen av lista. På tross av eksamenstider og busser som ikke kommer så gjør han rent bord, nok en gang.

Vel, det var lista slik den er nå. Kan generelt si at det ikke var mye som skilte hver enkelt person, og at antall poeng har blitt høyere. Dette tyder på økt aktivitet, noe vi liker svært godt. Fortsett det gode arbeid folkens.

Som en liten fotnote skal jeg bare nevne at det fremdeles er slik at den første brukeren som får over 600 poeng får en liten premie, Strategist har sagt det, så vi får nesten bare tro på det.

For sammenligninger fra forrige uke, se remotes blogg, Topp 10 aktive brukere #1.

Lykke til

HQ