Norsk
Blog

Tall! Tall overalt!

Skrevet av Kronoz den 11 desember 2012 klokken 00:10

Jeg har nylig blitt valgt til gjengsjef på Studentersamfundet. Sjefsteknikker om man vil. Det betyr i all hovedsak at jeg har øverste ansvar for alt av videoteknikk, økonomi og øverste ansvar for personalet.

Men det jeg tenkte jeg skulle skrive om her er da altså økonomien. Jeg var nemlig på mitt første budsjettmøte i dag. I all hovedsak så så vi på investeringer for flere år siden, og til min store glede ble planene mine godkjent.

Jeg skal gjøre innkjøp av teknisk utstyr til verdi av 650.000 i 2013. Sekshunderogfemtifuckingstusen! Mens jeg var utstyrsansvarlig gjorde vi innkjøp for 415.000. Det er, i min tid, utstyr til verdi til 1.065.000. Det er mer penger enn jeg kan forestille meg. Og jeg får leke meg med dette utstyret.

Enda bedre, jeg får bruke dette utstyret til å skape konsertopplevelser til flere tusen studenter. Jeg er en del av et maskineri som gjør Samfundet til et av landets beste konserthus.

Jeg elsker jobben min

Tall! Tall overalt!

Denne bloggen ga kanskje ikke så mye mening, jeg er bare litt oppspilt, så her er bilde et bilde av en 16mm kinomaskin vi brukte for ikke så lenge siden.

HQ