Norsk
Blog

Urørt og ISFiT

Skrevet av Kronoz den 3 februar 2013 klokken 20:16

Det er tungt å være sjef. Eller, det er mye arbeid, men jeg elsker det, så det går fint.

Akkurat nå så runder jeg snart min 12. arbeidstime på Samfundet. Grunnen til den (u)vanlige lange dagen er at jeg rigger opp til Urørtfinalen. Det er ekstremt mye jobb, men steike så morsomt det er å jobbe med en såpass stor TV-produksjon. NRK gir oss relativt stor frihet med hvordan vi kan rigge, og guider oss mest på hvordan det ser ut på TV, kontra en konsert.

NRK har også med en del utstyr som vi overhode ikke har råd (eller lagringsplass) til. Dette gir oss en mulighet til å jobbe med ting som vi bare har i våre våte drømmer. Vi elsker det!

I tillegg til Urørt så har vi også den Internasjonale Studentfestivalen i Trondheim (ISFiT). Verdens største internasjonale studentfestival. Dette byr på spesielt mye jobbing for min del, da jeg er sjefstekniker for alle skjermer, store som små. Det kommer en del store navn på festivalen som skal holde foredrag, så man merker presset. Jeg føler at vi har det meste under kontroll, men er det noe jeg vet så er det at det kommer alltid til å skje noe uventet (i helga mistet vi strømmen midt under en konsert med Åge Aleksandersen, ganske panisk stemning i teknikerbua da).

Urørt og ISFiT

På Onsdag har dere muligheten til å se navnet mitt i rulleteksten til en av NRKs største TV-produksjoner. En smule stolt kan man si.

HQ