Norsk
Blog

Ditt verste spill noensinne?

Satt å kikka igjennom spillsamlinga mi i går og etter bloggen til Skeptisk-heksa med "hvilket spill du ville velge om bare du kunne velge ett" synes jeg det er på tide med litt negativisme.

For alle har hatt minst et spill de hatet mer enn alt her på jord. Hva du gjorde med det, er jo en sak for seg selv.

Mitt verste spill husker jeg ikke Tittelen på engang. Men det var til NES og du var en ridder som skulle redde ei prinsess i et slott. Det startet med at du skulle over vollgrava med å gå og hoppe over hull i broen. I enden var det en grønn slange som spyttet ildkuler og du kunne kaste kniver på den.

Styrekontrollen var dritt, vanskelighetsgraden var enda verre og jeg kom meg 4 bildeskjermer inn før jeg ga opp. Du døde nemlig bare du ble truffet en gang,og du måtte rett og slett øve inn alle bevegelsene før du kom deg igjenom akkurat den fella..hvor det da selvsagt kom ei ny felle og du døde... Kjenner jeg blir forbanna bare av å prate om det.

Spillets skjebne? Lånte bestefars traktor og kjørte over det et par ganger, deretter kasta jeg det på bålet og lo rått da jeg endelig ble kvitt det.

Skal vi snakke om dette århundre tror jeg med hånden på hjertet kan si det enkelt:
Monkey ball adventure!!!!!!! (Gamecube)HATER,HATER,HATER! Men det var heldigvis ikke mitt og det lever nå sine glade dager hos en uheldig QXL-kjøper. MOHAHAHAHA!

HQ