Norsk
Blog

I total x-boxlykkerus

Jeg er i dette øyeblikk så lykkelig at INGENTING kan ødelegge dagen min, heck, resten av året om det så var. Jeg har endelig fått klarsignal av min kjære ektemann at greit..kjøp deg en X-box. Jeg har jo alt de fleste konsoller ifra før og han skjønte jo at jeg bare måtte ha den siste for å få den ultimate spillopplevelsen. Så gjett om jeg har en bra dag!

Nå må jeg bare skrape ihop noen lapper...og her håper jeg på litt hjelp av dere X-boxkjennere. Er jo fersk i dette faget :)

Hvilken skal jeg ta: X-box Elite eller X-box 360? Arcadeversjonen er ikke aktuell! Jeg har trådløst internett så jeg regner med jeg må ha Elite for å få dingsen med i pakken?

Og kan noen si med hånda på hjertet at" jeg har IKKE opplevd R.O.D"? Jeg er litt skeptisk på akkurat den delen..virker som alle X-box eiere har hatt det merkelig nok:)

Og sist men ikke minst: Hvilke spill burde jeg kjøpe først? Mass Effect, Halo 3, og Bioshock er jo selvsagt...men det er jo så mange andre spennende titler der ute. Noen anbefalinger?

Har jeg sagt at jeg er lykkelig? Dette er verdens beste dag!

HQ