Norsk
Blog
En ganske så tøff uke...

En ganske så tøff uke...

Aaahhh...da var det endelig helg. I dag har jeg jobbet min 9 arbeidsdag på rad og nå er jeg lei. Får jo ikke tid til å spille når jeg jobber skift så mye som jeg har gjort denne uka.

Hadde min vanlige ene arbeidshelg i måneden som vanlig og følte at den gikk veldig greit helt til jeg fikk vite at jeg måtte ta ei tidligvakt p.g.a kurs på arbeid. Tildlig betyr at jeg må stå opp klokken 0400, for å være på jobb ca 0445. Det eneste positive med dette er at jeg er tidlig ferdig på jobb...det negative er at jeg er så stuptrøtt når det er kveld at jeg ikke klarer å spille.

Da jeg var ferdig med jobben bestemte jeg meg for å dra til Onkel O og drikke litt kaffe (les brus) sammen med Skeptisk-heksa før jeg skulle dra hjem. Hun hadde den ikke så fantastiske nyheten om at jeg faktisk har klart å vinne noe i en konkurranse...nemlig den stygge kalenderen til Halvor den Grusomme som jeg fra nå av kommer til å kalle han. Jeg er helt overbevist om at fyren er av renhekla DNA fra han nedenunder.

Jeg sitter fremdeles å skjelver etter at jeg åpnet posten i dag...for der var nemlig den stygge kalenderen og fyttigrisen den er stygg. Den er så stygg at jeg klarer knapt å ta i tingen..og er fortsatt redd den skal etse seg igjennom stuebordet mitt.. Se bildet.

Men nå skippet jeg framover her...rewind...

Det er også såå utrolig hvor treigt dager kan gå når man venter på noe godt...og da mener jeg IKKE kalenderen til Halvor den Grusomme. Lørdag er min store X-boxdag og det er ufattelig leeenge til når du er på jobb på en tirsdag. Jeg gleder meg vilt til å ta den i bruk..

Onsdagen skulle da bli en av mine lengste dager noensinne. Jeg skulle nemlig på salgskurs! Jippi!...i Trondheim...45 mil....med bil...tur-retur samme dag...

Så det betydde at jeg måtte stå opp litt før kl 06 og sitte i en bil i 5 timer, før jeg skulle på et kurs som varte i 7 timer, for så å kjøre hjem igjen i 5 timer. Og trur du ikke at jeg skulle på jobb igjen kl 0900 daget etter? Og nå sitter jeg her da. Stuptrøtt og sliten med 3 timers søvn etter en hard arbeidsdag og har endelig helg. (thank you Lord) Så nå begynner endelig ting å lysne her. Som sagt: X-box dag på lørdag.

Bortsett fra all denne mankoen på søvn så har jeg lært mye denne uken.

Man kan spare en 1000 lapp bare men er villig til å vente litt: X-boxen min ble billigere en forventa: 2000 spenn for en helt ny X-box 360 er vel verdt ventetid.

Det er ufattelig hvor lite søvn man faktisk kan klare seg på...om man bare er nødt.

Det er også ufattelig hvor mye rart man finner på når man da har fått ufattelig lite søvn:)

At ca 100 mil er laaangt når man skal være på kurs.

At kurs kan være gøy. ( utrolig men sant)

At visse kalendere ALDRI skulle ha vært i omløp.

At helga kommer tilslutt...selv om den virker helt ut i neste århundre på mandag.

Og at om man bare klarer å tenke positivt så blir livet faktisk litt lettere.

Hehe..det sier seg selv at man ikke har hatt så veldig god tid til å være aktiv blogger denne uka. Men nå er jeg tilbake....i allefall frem til lørdag:)

HQ