Norsk
Blog

Spilleskader og el-dingsebomserissues

Alle som har lest bloggene mine vet at jeg har en mann som er litt "unik" i den forstand at han ikke bryr seg så veldig mye om spill. I lengre tid har jeg gått å siklet på Guitar Hero-serien men har ikke våget å anskaffet det siden jeg følte at å forklare en plastguitar i stua til min elskede mann kunne by på problemer. Og jeg kunne se for meg rulling med øyne, og høre han si "Ikke nok med at du har all verdens konsoller i stua, men en PLASTGUITAR?!?" ...hehe...dere som har samboere,mødre og dens slags vet vel hva jeg snakker om.

Men med tanken på at fyren tross alt giftet seg med meg, og han vet at jeg er en gamer tok jeg det store skrittet for 14 dager siden.
Jeg var innom en butikk og der sto eskene. Gikk i full fart forbi de, men etter hvert skritt hørte jeg dem ropte på meg. "Kjøøøøøp meg!"
Siden jeg er veeeeldig lett å overtale, og etter å overveid for og i mot, ( Det vil si: Hvor gøy er dette, og hvor mye oppgitt stønning kommer det fra min mann..) røsket jeg med meg en til X-box 360, gikk i kassa og da jeg kom inn i bilen kjente jeg litt nervøse sommerfugler i magen.

For her er cluet: Eska er stor! Fyren er våken og jeg har ingen sjangs til å "smugle" spillet inn i huset uten at han oppdager det. Så her kommer konfrontasjonen med en gang jeg kommer inn døra. Hadde han lagt seg eller noe hadde det ikke vært noe problem. Fyren legger jo ikke merke til at jeg har skiftet gardiner før det har gått noen uker, så sjangsen er stor for at han ikke ville ha lagt merke til en guitar som i tillegg kan legges sammen ^^,

Men som vanlig rister han bare litt på hodet og ler av "den lille nerden" sin. Han mumler noe om snart er det fotball EM eller noe og tussler opp til TV nr 2 i huset.

Så fornøyd som jeg er, river jeg opp eska og kobler meg til. Mitt første møte med en plastguitar og jeg er frelst.

Etter 2 dager hadde jeg kommet meg til Hard, og her begynte problemene mine for alvor. Fingrene mine og håndleddet mitt begynte å murre og be om nåde. Etter x antall låter må jeg begynne å bryte fingrene av guitaren om jeg skal slippe den. De låser seg på en eller annen måte. Mens håndleddet mitt ikke er spesielt glad i at jeg beveger det i "Guitar"bevegelsen begynner jeg å lure på om jeg faktisk har spillt på meg senebetennelse....

Synes jeg hører legen når jeg forteller at jeg har spillt spill og fått senebetennelse...

Så jeg bestemt meg for å ta en pause slik at håndleddet mitt fikk slappe av.

Og hvordan gjør man det?
Joda, man kjøper Brawl! I en butikk som ikke bryr seg om realesedatoer, og spiller med et smil om munnen.

Siden Skeptisk-heksa og jeg er nære venner og vi har våre kvelder i uka hvor vi enten spiller eller ser Naruto bestemt jeg meg i går for å ta med meg Brawl til henne så vi kunne spille og kansje gjøre jenta hekta.

Jeg liker å friste Heksa, vet ikke hvor mange spill hun har kjøpt bare fordi jeg har mast på henne om at dette er kongespill. Wii'en er i allefall min fortjeneste, og DS'en delvis^^,

Men saken er det at jenta har et...tja,hva skal jeg si...et elektrisk dingsebomsproblem. Hun er nødt til å ha 2 DVD-spillere fordi begge har "issues" med forskjellige filmer. Den ene nekter å spille Naruto, den andre komedier. Suppesøte ting blir spyttet ut, mens noen ganger får hun ikke en gang DVDen ut.

Og i går utviklet Wi'en personlighet. Den nektet å ta Brawl-plata. Alle andre spill tok den med glede, men så snart vi tok fram Brawl nektet fanskapet. Litt bekymret blir man jo. Helt nytt spill og greier. Men da jeg kom hjem tok Wii'en min spillet med beste selvfølge. Og siden jeg kjenner de elektriske dingsene i huset til Heksa ble jeg egentlig ikke forundret. Jenta har bare ikke helt håndlaget med ting som går på strøm...

Og nå har jenta fått seg trådløst nett og laptop....^^,


Det jeg skulle fram til med denne bloggen min i dag var vel: Har noen spillt på seg skader noen gang? Og vet noen om et "normalt" svar på hvorfor wiien min tar spillet men ikke Heksas?

HQ