Norsk
Blog

Spill-lister hos brukere for lange?

Siden dette er ferietid så blir det lite bloggskriving. De fleste er dratt et eller annet fantastisk sted eller er å finne ute i solskinnet istedenfor i mørke PC/TV rom spillende på nye spill. Og inspirasjon til skriving blir som oftes litt borte på varme sommerdager.

Men innom forumet må man. Sjekke nyheter, lese en blogg og diskuterer til tunga blir blå. Personlig liker jeg å dra innom gamle og nye venner og lese litt på presentasjonen deres og skrive noen ord i den berømte gjesteboka som er blitt meget velbrukt.

Og her kommer jeg inn på det som jeg lurer på om det er bare meg eller om andre der ute faktisk lar seg bli litt ...hm...*leter etter rette ordet* "lei" av å må rulle forbi blogglister, anmeldelser og spillelister?
Ikke et ondt ord om noen, alle er vi gamere og aktive brukere her inne og selvsagt blir disse listene lange. Og på sin måte er det flott!
Men enkelte...(Jeg tar et eksempel uten å være slem eller noe. Kansje bittelitt misunnelig på alle spillene..) som f.eks Kengro har en helt ufattelig mengde spill. Det føles som om den er 3 mil lang og å finne gjesteboka hans tar år! *smiler*

Hadde det ikke vært en ide om man kan "minimere" disse om man vil som gjest? Slik at de som vil se spilltitltene kan sjekke dem og de som allerede har lest dem kan slippe å bla igjennom dem gang på gang på gang?

Selv jeg vil helst kunne minimere mine lister siden jeg allerede vet hvilke spill jeg har, og hvilke blogger jeg har skrevet.

Er jeg alene i denne verden med et slikt ønske eller er det flere der ute?

Og når jeg er inne på forandringer: Hvor blir det av smileyene som vi så sårt har savnet?

HQ