Norsk
Blog

Høst er digg!

Skrevet av Lykkedragen den 28 august 2008 klokken 10:00

Jeg har alltid likt høsten. Det er noe med den som gjør at jeg alltid blir i bedre humør.

Alle teite insektene er på tur vekk ( jeg er nemlig allergisk mot de fleste...et myggstikk klør i 7 dager minst..). Det begynner å bli riktige så fine farger ute med alt det gule og røde i trærne.

Og det begynner endelig å bli mørkt på kveldene. Da kan man lete fram stearinlysene og kose seg om det er ruskevær ute.

Men samtidig er det ting som skal gjøres før det blir vinter. Har brukt de siste dagene på å male platten vår som vi bygget nå nettopp. Har endelig fått vaskemaskina i gang igjen etter nesten 7 uker uten. ( Takk Elkjøp for den nye maskina. God service for en gang skyld) Så vaskemaskina går i ett for tiden. Jeg kunne nesten ha blitt verdens beste kleshaugklatrer om jeg hadde måttet vente lengre.

Dessverre viser det seg at jeg ikke får fri til å delta på LAN sammen med Bernt og resten av gjengen. Hadde det vært i ei helg skulle jeg ha tatt meg en tur. Så jeg er litt lei meg for at det ikke gikk i boks..*snufs* Men blir det neste år skal jeg holde av en uke ferie!

Men som en liten trøst har jeg snart en uke fri p.g.a min kjære ektemann skal på fjellet og jakte. Da skal lillenurket i barnehagen og hele uka skal det dyrkes spill fra jeg står opp til jeg legger meg. Får tilogmed en venninne på besøk som er veldig spent på x-box og PS3. Så det blir et slags mini-LAN hjemme hos meg en uke, så det er jo en liten trøst.

Men det beste med høsten er jo alle spillnyhetene som popper opp. Jeg har nettopp sett en lengre trailer av Prince of Persia. Har egentlig ikke vært så fryktelig digger av serien, men dette tror jeg blir bra! Så jeg må vel ut på kjøperunde når spillet dukker opp. Minte meg litt om ICO, Okami og Shadow of the Colossuss. Blir i tillegg kontrollen like enkel å bruke som Assassins Creed vet jeg hva jeg skal dyrke i sene timer. Dessuten er jeg en sucker for tegnet art så jeg blir vel sittende og sikle på den fine stemningsfulle verden og være misunnerlig på at enkelte virkelig kan tegne.

Animal Crossing dukker vel opp rundt november/desember. Hadde virkelig gledet meg til det, men nå har gløden dabbet litt av. En litt oppdatert DS'versjon er vel ikke akkurat det jeg har drømt om. Men skal selvsagt ha, og håper mic'en fungerer på en ok måte så ikke alle går og høres ut som smurfer.
Hadde vel håpet på fisking ala Zelda TP,men men...jeg kan jo ikke få alt her i verden da. Men kult at man kan overføre DSversjonens stæsj over da. Synd jeg solgte mitt...

FF13 ble ikke noe julegave i år heller virker det som. DET er kansje den største skuffelsen i år. Har ventet leeenge på akkurat denne tittelen, men det positive er jo at det blir to titler istedenfor en...så neste vinter er vel reddet antar jeg. Har ei venninne som aldri hadde sett et FF-spill før og hun ville se når jeg spilte FF12. Hun forelsket seg helt i spillestilen og storyen. Og hun spør daglig om ikke FF13 kommer snart:)

GoW2 er jo et must! Fant endelig et spill min mann kunne spille utenom at jeg var der og maste. Dessuten likte jeg konseptet og det er deilig å sage noen i to og drepe for fote mens man ler rått. Alle bør ha et spill hvor man kan denge løs på noe og få ut raseri. Veldig befriende og man slipper løs en del stress som bygger seg fast i mellom skuldrene.

Little Big Planet er vel også noe jeg må myse litt på. Forventer egentlig ikke noe som helt av spillet, så kansje det blir en stor suksess for meg? Har en tendes til å miste gløden av for mye frihet i spill. Da blir det så fritt at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre...

Det har vært mye Zelda i livet mitt de siste ukene. Skeptisk-heksa har begynt å knekke Ocarina of Time, og siden jeg ofte er innom henne har jeg sett litt på. Minner strømmer på og jeg begynner å lure om jeg skal ta å lete frem gamle Zeldatitler igjen. Samtidig er det nesten skummelt hvor mye man husker av spill jeg ikke har rørt på snart 10 år. Bongo Bongo er fortsatt verre en vanntemplet i mine øyne...og jeg har en følelse at Skeptisk-heksa er enig i akkurat det ^^,

Ellers har jeg jo en del titler liggende i spillskuffen min da som jeg nesten ikke har hatt tid til å spille. Oblivion, Mass effect, MGS4, GTA4, Lost Odyssey, og ikke minst Brawl.

Nei, det er bra det er høst og at jeg nå kan krype ned i go'stolen med et filt rundt meg og la meg atter en gang forføres av en verden med store muligheter.

HQ