Norsk
Blog
Lykkedragens miniLAN: Dag 2-8

Lykkedragens miniLAN: Dag 2-8

Skrevet av Lykkedragen den 17 september 2008 klokken 08:59

Hui, hvor fort dagene går når man har det gøy.
Men nå er miniLANet mitt over og her er en kort oppsummering siden jeg ikke "fikk tid" *kremt,kremt* til å skrive blogger under spillingen:

Etter mye testing hit og dit, fant Bergithe ut at hun digget PS3en mer enn x-boxen. Siden de spillene hun likte på x-box i tillegg var å få tak i på PS3 virket valget veldig enkelt.
Så PS3en vant dette slaget!

Men etter hvert blir man litt lei av testingen og vi bestemte oss for å dra fram wii'en og slå hverandre litt helseløse i Mario Kart. Skeptisk-heksa dukket opp rett etterpå og vanligvis bruker hun å knuse meg i kart. (Jenta er god, ingen tvil om det) Men hun fikk Wiikontroller istedenfor Gamecube og det viste seg at det var tydeligvis ikke like enkelt å holde seg på banen med den,hehehe.

Etter noen runder hoppet vi over til BRAWL.
Her rulte jeg stort. Vant runde på runde helt til Bergithe plutselig oppdaget ett eller annet. Hun begynte å knuse meg og jeg måtte trøste meg med å havne på en god 2. plass ei stund. Men så kom bomben: Skeptisk-heksa begynte plutselig å bølle og vant om og om igjen. Tilslutt ble jeg så banket at jeg endte nederst på rangstigen...og det er UAKSEPTABELT! (må legge meg i hardtreninga)

Men nå går det jo sånn at man har enkelte titler man går lei av og enkelte som man ikke blir, så helt på slutten bestemt vi oss for å spille litt dypere, meningsfylte spill. Siden vi er veldig skravlesyke bestemte vi oss for å prøve en ny vri (sjekk bildet nedenfor) og koble opp 2 forskjellige maskiner på en TV. Merkelig nok fungerte det veldig greit men folkens: husk øretelefoner!

Det er vel egentlig ikke så mye mer å si enn det. Jeg har spillt konstant i 8 dager, men Bergithe har spillt 8 dager og 8 netter. Dette var gøy og snopet er herved nå oppspist. Føler ikke for verken sjokolade, potetgull eller noe annet snop. Bortsett fra det var opplevelsen helt fantastisk og jeg har bare en ting til å si: Dette må dere prøve!

HQ