Norsk
Blog

Reise til spillverden (Gjett spillet!)

Skrevet av Lykkedragen den 2 oktober 2008 klokken 09:08

( Da skal jeg prøve meg på en ny type blogg hvor jeg utfordrer dere GR-brukere til å gjette spillet jeg skriver om. Denne første er en test for å sjekke om det er noe interesse for en slik bloggserie. Vil i såfall være en highscoreliste innkludert og kansje en liten premie til den som får flest rette...)


Som drage er jeg en meget opptatt skapning,men det hender seg at jeg får dødtid en gang i blant. Som min mor alltid sa:Det er sunt å kunne kjede seg.
Greit nok det, men det er jo så kjedelig! Så da mobilen min ringte og viste at Skeptisk-heksa ringte kunne det ikke ha passet bedre enn akkurat i dag.

-Musimush,Skeptisk-heksa, svarte jeg i en munter tone. Vi har nettopp sett Death Notefilmen og har brukt faktene til "L" en del i det siste.
- Kutt ut da! Dette er ikke en tid til tulle rundt på den måten. Heksa hørtes mildt sagt litt desperat ut i stemmen.
- Hva er det som plager deg i dag da? Har det ikke kommet noen kattungerfrø på treet ditt denne sesongen? Jeg vet du er glad i katt... Lenger kom jeg ikke før hun begynte å bable usammenhengende om Linker'n som vant en pokal, Ludde som hadde fått seg en hund og en motorsykkel (noe som skremte meg mer enn noe annet) og det faktumet at hun hadde rotet vekk tryllestaven sin.
-Du har hva? Jeg kjente iskalde grøss sige nedover ryggraden. Om rette person fant den ville helvete være løs. Det er vel som å gi bort en knapp på hvor det står ikke trykk. NOEN ville alltid trykke den ned.
- Jeg kommer nedover og hjelper deg å lete.. Lengre kom jeg ikke før hun nærmest fniste litt hysterisk.
- Jeg har i manko av tryllestav laget en heksegrytegugge for å lete etter tryllestaven,men den gjør ikke helt det den var meningen den skulle gjøre. Lyst å komme å teste?
-Øh? Seriøst? Tuller du med meg nå? Det siste jeg kunne tenke meg var å smake på heksegryta til Skeptisk-heksa. Sist hun lurte meg til det rapte jeg såpebobler i en hel uke.
- Den er ikke farlig...mer spennende vil jeg si. Hun hørtes veldig seriøs ut plutselig, så jeg bestemte meg for å i allefall ta gryta i nærmere åssyn.
-Oki, gi meg noen minutter så er jeg der.

Flyveturen til Heksa er alltid fort gjordt. Noe av fordelene å være drage og en lykkedrage til og med er at det er alltid lite rushtrafikk når jeg er ute og suser. Bortsett fra den gangen Ludde stjal kosten til Heksa..men heldigvis vet ikke Heksa om den fadesen og vi var enige om at vi ikke skulle fortelle henne det heller.

Og riktig, da jeg hadde klatret opp den kronglete trappa til Heksa sto hun å rørte i en gryte med boblene brygg.
- Her er jeg,mumlet jeg.- Hva er det denne gryta di kan gjøre nå da?
-Jo,nå skal du høre...Mens Heksa forklarte ble jeg bare stående med åpen munn og gape. Samtidig ante jeg at ordet kjedelig kom aldri til å dukke opp igjen med det første.
-Dette MÅ jeg prøve! Gi meg en skje! Jeg lette desperat i skuffene til Heksa til jeg fant en.
-Lykke til, smilte Heksa mens jeg tok meg en dugelig slurp.

Hele verden rundt meg begynte å smuldre opp i små biter. Minte meg om pixelgrafikk på en måte. Da alle bitene hadde forsvunnet begynte jeg å ane en enorm hete plutselig.
-Jaha, tenkte jeg. -Hvor har jeg havnet nå da? Kikket meg rundt og la merke til at det var stjerner på himmelen. Kjente fort svetten piple fram i pannen men den glemte jeg fort da jeg plutselig oppdaget at noen av stjernene beveget seg. -Hva i all....Lengre kom jeg ikke før et fyrverkeri av farger eksploderte oppe på himmelen, og noe hvitt skjøt fart og kom fallende ned.

Da først oppdaget jeg at jeg sto med sand langt opp til anklene, og at overalt rundt meg var det sanddyner. -En ørken? Kikket meg rundt i alle retninger.- Merkelig, trodde ørkener var kalde om kvelden, mumlet jeg før jeg begynte å høre lav rumling over nærmeste sanddynge.

Plutselig dukket det opp et svært kjøretøy som så mer ut som et skip enn en bil. Det virket veldig gammelt siden det var ekstremt rustent men noe var merkelig med det. Det så veldig kantet ut og hjulene virket som om de var av plastikk. Mer rakk jeg ikke å tenke før det dukket opp en haug av menn i hvite hjelmer og drakter som begynte å skyte med noe som lignet laserpistoler rundt seg. Det lyste rødt og grønt overalt mens skytingen pågikk. -Droidene er ikke her,Kaptein overhørte jeg en av de hjelmkledde sa før alt ble svart og det neste jeg så var det spente ansiktet til Heksa.
- Nåh? Hvilket spill havnet du i? Hun sto og trippet nesten av spenning.
- Jo, nå skal du høre.....

Jepp, hvilket spill var det jeg havnet i? Startet lett siden dette er en test og den ble litt lang pga introen da. For de som trenger en ledetråd kan jeg jo si at jeg har dette spillet, og det er et multiplattformspill...
Svaret på hvilket spill det er kommer jeg med på fredag.
Lykke til!

Lagt til Fredag 03.10.08: Denne konkuransen er over.

HQ